Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ts.kript.romic_none

Sign in to follow this  
abc.anomaly

Specificațiile celui mai performant procesor de pe piață. Când va fi lansat Snapdragon 865

Recommended Posts

Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul lui 2019, în lumea tehnologiei se discută tot mai intens despre noul flagship în materie de procesoare al Qualcomm. 

Succesorul lui Snapdragon 855+ se va numi, cel mai probabil, Snapdragon 865, iar specificațiile sale preliminare au fost făcute publice de o sursă din China, citată de jurnaliștii de la GSM Arena. Qualcomm a anunțat deja că evenimentul anual Tech Summit va avea loc la începutul lunii decembrie, iar acela va fi și momentul în care am putea face cunoștință, în mod oficial, cu Snapdragon 865.

Acest viitor flagship va fi, cel mai probabil, construit pe modelul Samsung 7nm și va fi compatibil 4G și 5G. Noile informații sugerează și că Snapdragon 865 va avea un nucleu Cortex ARM A77 de 2,84GHz, dar și alte trei nuclee A77 care vor rula la 2,42GHz și patru A55 ce vor funcționa la 1,8GHz.

Snapdragon 865 va fi cu cel puțin 20% mai rapid decât generația anterioară, iar alte zvonuri vorbesc și despre suport LPDDR5 RAM, așa că ar trebui ca producători precum Samsung, Xiaomi și Sony să fie printre primii care să implementeze noua tehnologie.

 

Specificațiile celui mai performant procesor de pe piață. Când va fi lansat Snapdragon 865

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  


×
×
  • Create New...