Jump to content
Sign in to follow this  
Keron

[Tutorial] Cum sa faci bani pe net cu link-uri [ADF.LY]

Recommended Posts

Introducere Adf.Ly

 

Sunt foarte multe modalitati de a face bani pe net, dar multe necesita implicare si timp pierdut, iar daca nu esti bun in ceea ce faci risti sa nu castigi nimic. O modalitate foarte buna de-a incepe sa  faci usor bani pe net este Adf.Ly.   Adf.ly este un site de scurtat link-uri.

Cum fac bani cu Adf.ly?

 

In primul rand ai nevoie de un link scurtat unde sa-l postezi pe diverse pagini si unde stii ca ai multe accesari. In momentul cand cineva da click pe link-ul tau, acesta il va directiona la o  reclama de 5 secunde. Dupa apasarea butonului ''skip ad'' va aparea pagina pe care ai scurtat-o la inceput. Practic la link-ul tau ai adaugat o reclama. 

Cati bani fac?


Pe fiecare reclama de la Adf.ly scrie 5$/1000 views, dar veniturile pe 1000 views depinde de la tara la tara. Nu poti compara o persoana din Romania care iti acceseaza link-ul cu cineva din USA. Aici poti afla venituri de la tara la tara click aici
Cu cat ai mai multi vizitatori straini cu atat poti sa castigi mai mult pe mia de vizualizari. La inceput o sa vi se para greu sa castigati o suma modica cu aceasta metoda, dar asteptati sa vedeti cati dolari faceti pe pe 1000 views si dupa decideti daca merita sa continuati sau nu. Cu Adf.ly poti face bani toata viata deoarece link-ul acela este valabil mereu, chiar daca a depasit 1000 de accesari. Daca stii sa iti plasezi link-urile convenabil, poti face foarte repede $. Pe forumuri, pe site-uri, pe pagini din USA sau pe Twitter ar fi locuri ideale care asigura venituri bune.

 

Ce trebuie sa fac?


In primul rand ai nevoie de a te inregistra la Adf.ly si de un cont de PayPal sau Pay Alert unde sa-ti vireze banii. Dupa aceea poti incepe sa faci bani.

Inregistreaza-te acum pe adf-ly aici ca sa primesti un bonus de 0.10  click aici

 

Intrebari :

I.De unde stiu ca aceasta metoda este adevarata? 

R.Pai uite aici niste poze : click aici

I.Se fac rapid banii?

R.Depinde cati oameni intra pe link-ul tau si de unde.

I.E testata in Romania?

R.Da,testata chiar de mine.

I.Ce sa fac eu cu 5e ca eu vreau mai mult...

R.Daca ai trafic mult {oameni multi care intra pe link-ul tau} poti primi pana la 200e pe luna sau chiar pe saptamana {depinde si de cati oameni ai}.

 

Sursa:  @Keron

scuze daca am gresit categoria ,dar nu stiu in ce categorie se poate pune acest tutorial.Sper sa nu-l stergeti/trimiteti la gunoi si sa-l mutati in categoria corespunzatoare!Multumesc

 

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este o metodă super dar doar dacă ai foarte mult trafic pe pagina ta web, altfel nu prea îți folosește dar bineînțeles, există metode pentru a-ți face trafic pe pagină.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Da,asta este adevarat.Daca esti youtuber si ai un numar decent de abonati poti face mai multi bani din adf.ly decat din youtube 😄

 

 

Edited by Keron

Share this post


Link to post
Share on other sites

E metoda buna de care n-am stiut

Dupa cum ai spus si tu,nici pe yt nu faci cum faci pe adf.ly

Sper sa fie asa cum ai spus si sa nu fie vreo minciuna 

Edited by Răzvan-
nu e minciună, chiar e bun site-ul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×