Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ts.kript.romic_none

Ady Alin

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Begginer

About Ady Alin

 • Rank
  Disciple

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pro, baiatul isi doreste mult acest grad, stie sa faca baze, este on aproape mereu pe server. Cu toate ca are 12 ani, as ruga pe Alex, Madu, Mrs sa-i acordam o sansa, macar cateva zile de testare. Multumesc.
 2. Nicu-ul dvs: ZBANGHIUL Nick-ul adminului: RupOase Data&Ora: 29.11.2001 / 21:11 Motivul: Da ban aiurea, si pentru o greseala nu cred ca trebuie sa folosesti comenzi pe alti admini, mai multe se vede in dovezi... Dovezi: https://imgur.com/a/c6FU6rL
 3. Nr: (un număr random de la 0-35) 31 Ai făcut prezentare?: (da/nu) Zbanghi Ce notă oferi comunității?: 10
 4. Nick: zbanghiul Varsta: 18 Ai citit regulamentul?:
 5. Nick: fuck Vârstă: 18 Primele 5 cifre din CNP: 50108 Cate ore poti juca pe zi?: 4-5 Ore jucate?: - Steam ID: Nu il stiu. Steam Profile Link: - Ai citit regulamentul serverului? Care este cuvantul cheie?: Relax De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Ajut servarul. Ce faci daca un player iti spune ca este un codat pe server?: Ma pun spec si il urmaresc. Care este comanda pentru ban? Care este comanda pentru gag?: amx_ban amx_gag Reușești să îndeplinești activitatea minima (minim 15 ore in 2 saptamani)?: Desigur Poti intra pe serverul nostru de teamspeak3 cat timp esti pe server?: Da Alte obiecții: Multumesc!

×
×
 • Create New...