Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ts.kript.romic_none

petru.

Premium Member
 • Content Count

  1,697
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

petru. last won the day on June 6 2019

petru. had the most liked content!

Community Reputation

27 Active

1 Follower

About petru.

 • Rank
  Premium achitat
 • Birthday 05/22/2003

Personal Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,510 profile views
 1. Jocurile din seria Half Life sunt unele dintre cele mai bune din toate timpurile, iar pentru o perioadă limitată de timp, vei putea intra în posesia lor. În luna martie a acestui an, după o pauză de mai bine de zece ani, se va lansa un nou joc Half Life. Pentru a celebra acest eveniment important în istoria dezvoltatorilor de la Valve, jocurile anterioare din serie pot fi descărcate și jucate în mod gratuit. Practic, le vei putea asocia librăriei tale virtuale și vor fi ale tale pentru totdeauna. Oferta Valve este disponibilă prin intermediul platformei Steam și doar pe parcursul următoarelor două luni. Este important de reținut că nici măcar nu trebuie să-ți instalezi jocurile pentru a-ți rămâne ție. Este suficient doar să folosești Steam pentru a le ”cumpăra”. Tot ce trebuie să faci este să faci este să-ți instalezi sau să rulezi Steam pe Windows, Mac sau Linux. Dacă nu ai aplicația magazinului virtual, o descarci gratuit de pe https://store.steampowered.com/ Ar trebui ca mecanismul achiziției să funcționeze și pe mobil, dacă te autentifici pe site-ul Steam. În orice caz, oferta Half Life include primul joc din serie, expansion pack-ul Opposing Force, al doilea joc din serie Half Life 2 și cele două DLC-uri lansate ulterior. Gratuitatea Half Life a fost anunțată de Valve printr-un comunicat de presă și se pare că întregul efort din spate reprezintă o campanie de marketing pentru Half Life: Alyx. Iminentul titlu disponibil exclusiv în mod VR va include noi aventuri în universul Half Life care se desfășoară înaintea celor din Half Life 2, dar va include numeroase personaje pe care le vei recunoaște din titlurile ulterioare. În funcție de vârsta pe care o ai, cei de la Valve sunt de părere că, înainte de Alyx, ar fi bine să te joci vechile jocuri, pentru a înțelege povestea un pic mai bine. Din acest motiv, toate sunt gratuite până în luna martie.
 2. Puteti posta orice joc la reducere care vi se pare interesant. Puteti de asemenea sa postati si jocurile care se fac free intre timp, chiar si pe o scurta perioada de timp. Puteti posta trialul unui joc, pentru a-l putea incerca, chiar daca versiunea full este sau va fi cu bani. Nu sunteti obligati sa postati doar jocurile pe care le-ati jucat, puteti lasa randuri libere. Joc: Link: Ai jucat acest joc?: Daca ai jucat acest joc, ce ti s-a parut atractiv?:
 3. Aici postati numai daca este legat de League of Legends si problemele pe care le intalniti. Incercati sa evitati: - Dublu Post, se sanctioneaza cu Mustrare scrisa - Off Topic, se sanctioneaza cu Warning. - Post-Hunt, se sanctioneaza cu Warning - Spam, se santioneaza cu Mustrare scrisa - Limbaj Inadecvat, se sanctioneaza cu +1Warn
 4. REGULAMENT 1. Numele topicului trebuie sa fie asemanator cu cel al videoclipului, caz contrat va este sters topicul 2. Pastrati un limbaj decent si adecvat, fara jigniri. Warn/Infraction 3. Evitati sa faceti Off-Topic, post-hunt si dublu post. Warn/Infraction 4. Aveti voie sa postati maxim 5 topicuri pe zi, in caz contrar +1 Warn 5. Nu postati acelasi videoclip de doua ori, caz contrat infraction+topic sters 6. Puteti posta diferite momente, de la cele mai random momente, pana la cele mai intense momente pentrecute in turneele mondiale. Warning: Nerespectarea regulamentului duce la inchiderea topicului! Note: Staff-ul Kript.Ro isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament.
 5. ▬▬▬▬▬▬ Model Postare ▬▬▬▬▬▬ Warning: Atentie! Stergeti ce este in paranteze înaintea de a posta Build Pentru: (campion) Rol/Lane: (Mid, Top, Jungle, Adc, Support) Summoners Spells: (Ex. Flash , Ignite , Teleport , etc...) Primele Iteme: (Itemele care se iau la inceput) Iteme Finale: (Full Build) Build-ul este bun contra: [Aici puneti pentru ce este bun (Ex. Ap , ad , tank)] Poze: (Full build , OBLIGATORIU) ▬▬▬▬▬▬ Regulament Postare ▬▬▬▬▬▬ Se face un singur topic pentru fiecare campion! Titlul trebuie sa fie urmatorul: Build "Numele campionului". Daca aveti alt build pentru un campion, folositi modelul de mai sus si postati build-ul in acelasi topic! Nu aveti voie sa faceti mai multe posturi la acelasi campion! Daca aveti mai multe build-uri puteti da edit si le puneti in acelasi post! Cine nu respecta modelul va primii INFRACTION pe forum. Nu aveti voie sa postati mai mult de 10 build-uri pe zi ( adica maxim 10 build-uri intr-un interval de 24 de ore ) ! Nu aveti voie sa postati altceva in afara de BUILD folosind modelul de mai sus! (Moderatorii facand exceptie.)
 6. ▬▬▬▬▬▬ Model Postare ▬▬▬▬▬▬ Warning: Atentie! Stergeti ce este in paranteze inainte de a posta Rune pentru: (campion) Rol/Lane: (Mid, Top, Jungle, Adc, Support) Rune:(Aici puneti poza OBLIGATORIE cu pagina de rune/runele care sunt bune pentru campion ) Runele sunt bune contra: [Aici puneti contra cui sunt runele (Ex. Ap , ad , tank)] ▬▬▬▬▬▬ Regulament Postare ▬▬▬▬▬▬ Se face un singur topic pentru fiecare campion! Titlul trebuie sa fie urmatorul: Rune "Numele campionului" Daca aveti alte rune pentru un campion, folositi modelul de mai sus si postati runele in acelasi topic! Nu aveti voie sa faceti mai multe posturi la acelasi campion! Daca aveti mai multe rune puteti da edit si le puneti in acelasi post! Cine nu respecta modelul va primii avertisment pe forum. Nu aveti voie sa postati mai mult de o pagina de rune pe zi ( adica maxim o pagina odata la 24 de ore )! Nu aveti voie sa postati altceva in afara de rune folosind modelul de mai sus! (Moderatorii facand exceptie.)
 7. Regulament postare champion 1. Nu aveți voie să postați același champion de mai multe ori! 2. Puteți să postați atât pre-relase, cât și lansarea oficială unui champion. 3. Nu lăsați reply-uri de genul : „fain champion”, „șmecher” etc, se consideră post-hunt, +1 warn 4. Aveți voie să postați 7 champions odata la 24 h.
 8. Regulament postare skin 1. Nu aveți voie să postați același skin de mai multe ori! 2. Puteți să postați atât pre-relase, cât și lansarea oficială a unui skin. 3. Nu lăsați reply-uri de genul : „fain skin”, „șmecher” etc, se consideră post-hunt, +1 warn 4. Aveți voie să postați 10 skin-uri odata la 24 h.
 9. Administrators @roibu @ KRIPT - Fondatorul din spatele Premium-ului, stie sa-si faca o echipa @Alexander. - l-am mai vazut pe alte forumuri, are potențial @S P A R T A N. @ NXS - bunicel in ceea ce face @Tox1cMan>? - Activ si el Co-Administrators @Soft. - Imi place ca-și ia treaba in serios @ARSENIE ARABU' - si pe el l.am mai vazut pe alte forumuri, inactivel pe aici @Ombladon. - designer bun, activ @PWR @ KRIPT ROMANIA - Activ, vezi sa nu faci stop cardiac de la atatea posturi ? Super Moderators @Florin - Activ pe forum cand isi aduce aminte @Red#BuLL - Ii nou, nu-l cunosc @ρєτяυ - Prieten de-al meu, recomand Moderators @BulaNikeSSS - mda... sa vedem cat stai p-aci @F0r3sty - Inactiv @RmBiraX - Ne mai saluta din cand in când pe chat cand isi aminteste sa intre pe forum @shaft - Cred ca se poate si mai bine @Vortex - alt inactiv @xxhevvoxx - activ, designer cu vechime @zaky - alt inactiv
 10. Școala... un loc minunat unde veți găsi numai copii. 

 11. Pentru buna funcţionare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli: Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. Subiectele din această secțiune au caracter informativ, drept urmare nu postați decât dacă aveți o problemă/nelămurire legată de acesta. Toate informaţiile trebuie trecute în română, dacă vreţi să postaţi şi nu ştiţi decât în engleză faceţi un efort şi traduceţi. Înainte de a posta, verificați cu funcția SEARCH dacă s-a mai postat odată. Folosiți imagini și bbcoduri pentru o informare mai bună a cititorului.
 12. petru.

  Informații moduri

  Pentru buna funcţionare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli: Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. Subiectele din această secțiune au caracter informativ, drept urmare nu postați decât dacă aveți o problemă/nelămurire legată de acesta. Toate informaţiile trebuie trecute în română, dacă vreţi să postaţi şi nu ştiţi decât în engleză faceţi un efort şi traduceţi. Înainte de a posta, verificați cu funcția SEARCH dacă s-a mai postat odată. Folosiți imagini și bbcoduri pentru o informare mai bună a cititorului.
 13. Pentru buna funcţionare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli: Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. Subiectele din această secțiune au caracter informativ, drept urmare nu postați decât dacă aveți o problemă/nelămurire legată de acesta. Toate informaţiile trebuie trecute în română, dacă vreţi să postaţi şi nu ştiţi decât în engleză faceţi un efort şi traduceţi. Înainte de a posta, verificați cu funcția SEARCH dacă s-a mai postat odată. Folosiți imagini și bbcoduri pentru o informare mai bună a cititorului. Linkul de download este obligatoriu.
 14. REGULAMENT POSTARE HOMEPAGE GRATUIT Tip HP : Functii : Poze HomePage : Specificati : Autor : Download : Sursa : ( Doar daca nu este creeat de tine ) Pentru buna functionare a acestui subforum, va rugam sa respectati urmatoarele reguli: Se respecta regulamentul general al forumului. Înainte de a posta un homepage, folositi functia "SEARCH" pentru a verifica daca nu a mai fost postat de altcineva. Subiectele din aceasta sectiune au caracter informativ, drept urmare nu postati decat homepage premium s-augratuit . Trebuie sa specificati autorul si sursa homepage-ului. (atentie la reclama pe alte forumuri) Încercati sa dati un aspect cât mai placut homepage-ului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, videouri etc. Daca homepage-ul necesita niste resurse, asigurati-va ca linkul de download este functional. Verificati daca homepage-ul respectiv are greseli, necesita editarea unui text, etc. Nu dati copy+paste de pe toate forumurile. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'misto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce dupa sine un warn! (Îi puteti multumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') Insultele , atacul la persoana sau limbajul vulgar catre un alt membru al comunitatii este STRICT INTERZIS!Persoana în cauza se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în functie de gravitatea situatiei. Aveti voie sa deschideti maxim 5 subiecte/zi în aceasta sectiune. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sanctiona cu o atentionare prin PM data de catre moderatorul sectiuniila prima abatere. Toate homepage-urile vor trebui postate în subiecte separate, folosind butonul "START NEW TOPIC"
 15. Titlul topic-ului trebuie să reflecte conținutul problemei. Folosiți funcția SEARCH pentru a vedea dacă nu s-a mai discutat pe tema propusă. Folosiți imagini, bbcoduri pentru ca cei care se pricep să își dea seama despre ce e vorba. Topic-ul care nu prezintă activitate timp de 3 zile, va fi închis de către un moderator.

×
×
 • Create New...