Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ts.kript.romic_none

Blu3HaSky

Supervisors
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Blu3HaSky last won the day on July 9

Blu3HaSky had the most liked content!

Community Reputation

7 Begginer

1 Follower

About Blu3HaSky

 • Other groups Supervisors
 • Rank
  Supervisors

Recent Profile Visitors

314 profile views
 1. Salut si bine v-am găsit la un Sezon plin de NECUNOASTERE si o noua editie - Guess Who - Punctajul acestei ediţii oferit este 15 puncte Premiu de participare - 5 puncte Trebuie sa ghiciti cine este in imagine. În acestă ediţie indiciile sunt următoarele: cantaret roman , mereu in hituri , lucreaza la haha production ! IMAGINEA DATA :
 2. Aici oricine va putea utliza punctele pe care le are in schimbul unor premii. Pe viitor se pot adauga / scoate / mari punctajul anumitor premii. Deasemenea se pot modifica premiile . Mai jos aveti lista de premii. Premii acordate de KRIPT ROMANIA : 300 puncte - Premium 60 de zile pe FORUM / TeamSpeak3. 260 puncte Premium 14 de zile pe FORUM / TeamSpeak3. 200 puncte - 150 de puncte reputatie 150 puncte - 60 pucte reputatie Rugam citirea perioadica a acestui TOPIC.
 3. Mai jos va fi afisat clasamentul punctelor pentru a avea fiecare utilizator evidenta punctelor. Dupa fiecare sezon de editie punctele se vor reseta ! Fiecare editie va avea 4 luni , asta insemnand 16 editii!
 4. - Guess Who - Este interzis dublu-post-ul. Nu deviati de la subiect. Doar o editie saptamanala. Este interzis sa postati raspunsuri obscene / indecente. Daca Organizatorul a uitat sa va treaca punctele in clasament , ii veti da mesaj privat. Nu aveti voie sa postati mai mult de 1 raspuns / concurs. Nu aveti dreptul de a lua un organizator la raspundere ! Punctajul maxim acordat unei editii este de 20 de puncte ! Punctajul este cuprins intre 5 - 20 , Organizatorul decide !
 5. Creatorii de conținut de pe YouTube câșigă bani cu fiecare video urcat pe platformă, însă e greu de determinat ce sumă poate aduce un milion de vizualizări. Programul de parteneriat al platformei permite influencerilor să câștige bani prin intermediul reclamelor plasate în videoclipurile pe care le încarcă. Astfel, prin programul AdSense, Google plasează aceste reclame în conțintul videoclipurilor de pe platformă, iar cei care creează conținutul încasează bani. „Reclamele sunt create și plătite de advertiserii care doresc să își promoveze produsele. Întrucât aceștia plătesc prețuri diferite pentru fiecare anunț, suma pe care o vei obține este variabilă”, spune Google. De asemenea, suma câștigată depinde și de alți factori, precum locația, durata vizionării videocipului, lungimea acestuia sau caracteristicile demografice ale urmăritorilor. Cei de la Business Insider au discutat cu patru youtuberi și a aflat de la aceștia câți bani generează pentru fiecare un milion de vizualizări. Câți bani generează un milion de vizualizări pe YouTube Marina Mogilko are trei canale pe platformă: unul pentru limbi străine, unul de lifestyle și unul business. Spune că cel de business generează cei mai mulți bani din AdSense. Pentru fiecare 1.000 de vizualizări, Mogilko câștigă în medie $10,73. De asemenea, în medie, pentru fiecare 1,5 milioane de vizualizări, aceasta încasează aproximativ 10.000 de dolari. Kevin David are 800.000 de abonați pe canalul său de YouTube. Videoclipul său intitulat „Shopify Tutorial for Beginners” i-a adus acestuia peste 40.000 de dolari, la 1,1 milioane de vizualizări. Austen Alexander și-a început canalul pe platformă în 2016. Acum, acesta le-a spus celor de la Business Insider că fiecare milion de vizualizări îi aduce, în medie, undeva la 6.000 de dolari. Shelby Church are un canal pe YouTube cu peste 1,2 milioane de abonați. Dintre cei patru youtuberi chestionați, aceasta încasează cei mai puțini bani per vizualizare. Aceasta a declarat că încasează între 2.000 și 5.000 de dolari pentru un milion de vizualizări.
 6. Fondatorii Google, Larry Page și Sergey Brin, demisionează din funcțiile de conducere pe care le dețineau în cadrul companiei mamă, Alphabet. Larry Page și Sergey Brin au anunțat într-o postare de pe blog că vor renunța la funcțiile de conducere pe care le ocupau în cadrul companiei mamă, Alphabet. Aceștia demisionează din funcție de CEO, respectiv președinte al companiei. Noul CEO al companiei va fi Sundar Pichai, cel care ocupă aceeași funcție și la Google. Acum, va fi CEO-ul ambelor companii, în paralel. În ceea ce privește funcția de președinte, aceasta va fi eliminată complet. Alphabet a fost creată în 2015, în urma unei restructurări. Atunci, au reorganizat întreaga companie, transformând Google într-o subsidiară a unei companii mai mari, Alphabet. Larry Page a trecut de la a fi CEO-ul Google la Alphabet și i-a oferit funcția de șef lu Sundar Pichai. Tot atunci, Sergey Brin a devenit președinte. Fondatorii Google l-au lăsat responsabil pentru dezvoltarea Google Search, Android, YouTube, Chrome, hardware, cloud computing și toate celelalte activități de bază. Cei doi aveau să se concentreze în cadrul Alphabet pe proiecte pe termen lung. Fondatorii Google demisionează din funcțiile de conducere din cadrul Alphabet Larry Page și Sergey Brin au pus bazele Google în 1998, când erau în faculatte. Acum, Page și Brin au anunțat că se vor retrage din managementul zilnic al companiei, însă vor continua să fie membri ai board-ului, acționari și co-fondatori. „Nu am fost niciodată genul care să se țină de roluri de management atunci când credem că există o modalitate mai bună de a conduce compania. Iar Alphabet și Google nu mai au nevoie de doi CEO și de un președinte”, au mențioonat fondatorii Google într-o scrisoare de pe blog. Anunțul vine în condițiile în care Alphabet se confruntă cu o serie de provocări, atât din exterior, cât și din partea propriilor angajați. Google se află acum mai mult ca niciodată în atenția autorităților de reglementare din lume privind modul în care gestionează datele despre consumatori și campaniile de dezinformare. De asemenea, mai mulți angajați Google au protestat cu privire la politicile companiei, practicile sale de afaceri și modul în care gestionează anumite conflicte interne. sursa : https://playtech.ro/stiri-it/
 7. Oamenii de știință au reușit să creeze neuroni artificiali care ar urma să aibă o serie de aplicații, inclusiv contribuirea la tratarea unor boli. O echipă de cercetători din cadrul Universității din Bath au reușit să construiască un circuit care imită perfect felul în care se comportă celulele nervoase, adică neuronii. Lucrurile funcționează cam așa: Neuronii bionici pot primi semnale electrice de la celulele nervoase sănătoase și le pot prelucra într-un mod natural, înainte de a trimite semnale proaspete către alți neuroni sau către mușchi și organe din corpul uman. În esență, acești neuroni artificiali sunt, de fapt, niște microcipuri, cu dimensiuni de doar câțiva milimetri. Crearea neuronilor artificiali care răspund la semnalele electrice din sistemul nervos a fost un obiectiv de lungă durată în medicină. Totul a pornit atunci când cercetătorii au descoperit că ar putea simula neuroni într-un program de calculator și apoi să recreeze modelele în cipuri de siliciu cu o precizie de peste 94%. Programul permite oamenilor de știință să imite întreaga varietate de neuroni găsiți în sistemul nervos. La ce va ajuta implantarea de neuroni artificiali în creier Neuronii artificiali creați de oamenii de știință ar putea contribui la tratarea unor boli de care corpul uman ajunge să sufere, precum Alzheimer. Alain Nogaret, fizicianul care a condus proiectul la Universitatea din Bath, explică procesul: „Orice zonă în care ai un tip de boală degenerativă, cum ar fi Alzheimer, sau o zonă în care neuronii încetează să funcționeze în mod corespunzător din cauza vârstei, bolilor sau rănilor, atunci, în teorie, poți înlocui biocircuitul defect cu un circuit sintetic”. De asemenea, una dintre primele aplicații ar putea fi un tratament pentru o formă de insuficiență cardiacă care se dezvoltă atunci când un anumit circuit neuronal de la baza creierului se deteriorează și nu mai reușește să trimită semnalele potrivite pentru a face inima să pompeze corect. sursa : https://playtech.ro/
 8. 1. Persoana care te critică Poți recunoaște un partener care este toxic după faptul că te critică în mod constant și este mereu nemulțumit de tine. Dacă ai alături un astfel de partener, acest comportament pe care îl are te poate face să îți pierzi foarte ușor încrederea în tine. Important este să îți dai seama de faptul că, dacă ai alături o persoană astfel, trebuie să renunți la ea. 2. Persoana pasiv-agresivă Atunci când avem în preajma noastră o persoană care este agresivă, fie că vorbim de comportament sau atitudine, ea ne poate face destul de mult rău, fie că nu ne dăm seama de asta. Acest comportament din partea lui te poate face destul de confuză și să nu îți mai dai seama de ceea ce ar trebui să faci pentru ca relația să funcționeze. Este esențial să îți dai seama că o relație lângă o astfel de persoană nu are viitor. 3. Persoana narcisistă În mod cert, o persoană narcisistă își dorește să fie mereu în centrul atenției, fie că vorbim de o relație profesională sau sentimentală. Însă, ar trebui să îți dai seama că un astfel de comportament din partea partenerului vine dintr-o nesiguranță interioară. De asemenea, atitudinea lui va avea un impact și asupra relației deoarece toată atenția lui va fi asupra propriei persoană, și nu asupra relației. 4. Persoana care nu comunică Cheia unei relații serioase și de durată este comunicarea. Chiar dacă mai există urcușuri și coborâșuri într-o relație, este important să găsești alături de partenerul tău soluția prin care să gestionați conflictele. Dacă partenerul pe care îl ai nu dorește să comunice și nici nu este deschis față de tine, este mai bine să îți dai seama că nu merită să ai alături o astfel de persoană. 5. Persoana antisocială La începutul unei relații este normal să nu fim atât de deschiși și să avem o oarecare teamă față de ceea ce ar putea crede partenerul față de noi. Însă, chiar și așa, cu timpul îți vei da seama că poți avea încredere în partener, mai ales dacă îți dovedește acest lucru. Dar, cu toate acestea, trebuie și partenerul să fie la fel de deschis și să poți avea o conexiune puternică cu el. Dacă simți că nu poți avea încredere în el și nu își dorește să comunice cu tine, este mai bine să renunți la relația cu el. sursa : https://www.elle.ro/
 9. Probabil inițial te-ai gândit să negi și să spui că tu ți-ai dat seama mereu de caracterul unei persoane, însă trebuie să recunoști că ai avut sau poate ai în continuare momente în care cu greu îți dai seama că tipul pe care îl placi nu va fi partenerul perfect pentru tine. Este destul de dificil să îți dai seama că noul tău iubit este întocmai ce ai tu nevoie. Este carismatic și vrea să se implice în diferite activități alături de tine? Sau face planuri doar în funcție de timpul de care dispune el? Dacă ești la începutul unei relații, iubitul tău ar putea părea perfect, însă trebuie să fii atentă dacă nu cumva anumite caracteristici ale acestuia indică faptul că el va fi un partener teribil mai târziu, iar relația voastră va fi una sortită eșecului. Cum îți poți da seama că merită să investești timp și sentimente pentru noul tău iubit? Deși nu există un secret sau formule magice, aceste semne te-ar putea ajuta să îți dai seama dacă el chiar este genul de bărbat pe care ți-l dorești. Petrece foarte mult timp singur Dacă iubitul tău nu are o problemă în a petrece foarte mult timp singur, acest lucru făcându-i plăcere, este un semn că el este independent și destul de sigur pe mine. Totodată, ar putea însemna că el are anumite obiceiuri și face lucrurile într-un anumit fel pe care nu îl poți schimba. De ce ar fi asta o problemă? Ei bine, dacă pare genul de tip care știe deja tot ce își dorește în viață, s-ar putea să accepte cu greu să țină cont de părerile sau preferințele unei alte persoane, ideile tale putând fi ignorate în acest caz. Folosește mereu doar persoana I singular Dacă în toate conversațiile folosește mai mult persoana I singular, este destul de clar că nu prea îi pasă de ce se întâmplă în jurul lui, asta însemnând că nu este foarte atent nici la persoanele din jurul lui, acest grup incluzându-te și pe tine. În plus, dacă atunci când sunteți împreună vorbește doar despre cum i-a fost ziua sau ce va face în weekend, fără să te întrebe, este evident că în viața lui nu este loc pentru încă o persoană, el fiind centrul propriei sale atenții, iar asta îți dai și singură seama că este un semnal de alarmă. Trebuie să îi ceri tu ajutorul În ultimii ani manierele par să dispară, însă un bărbat ar trebui să știe întotdeauna când să își ofere ajutorul, mai ales dacă voi doi formați un cuplu. Dacă el nu se oferă să te ajute cu pungile de cumpărături sau să îți deschidă ușa în orice situație, este momentul să îi cumperi o carte de bune maniere și să îți iei rămas bun, deoarece iubitul tău nu pare că îți va fi de ajutor prea curând, iar asta înseamnă că nici nu merită timpul tău. Nu îți vede toate calitățile Nu există o persoană perfectă, iar acest lucru este valabil și în cazul tău, însă cu toate acestea, un bărbat care te place cu adevărat va vedea în tine numeroase calități. Dacă el nu se simte norocos că te are alături și pur și simplu consideră că merită automat timpul tău, este posibil ca pentru el tu să fii doar o opțiune. Asta înseamnă că nu vei ocupa niciodată primul loc în ordinea priorităților și cu siguranță nu este ceea ce îți dorești de la un partener, nu? Nu faceți prea multe planuri împreună Este plăcut să fii cu o persoană care te surprinde cu noi aventuri, o persoană relaxată, care se bucură de moment. Însă, dacă pentru el nu contează prea mult ce faceți împreună, dacă petrece sau nu suficient timp alături de tine, este posibil ca el să fie prea relaxat sau mai bine zis pur și simplu nepăsător. Asta nu înseamnă decât că pur și simplu nu îi pasă dacă ești sau nu în viața lui. Nu este prea preocupat de viața lui Dacă ai un job și o viață stabilă din toate punctele de vedere, este normal să îți dorești ca partenerul tău să fie la fel. Dacă în schimb, el nu petrece timpul singur lucrând sau concentrându-se asupra ceva important pentru viitorul lui, iar situația lui din prezent pare incertă din toate punctele de vedere, este un alt semnal de alarmă. Ai nevoie de o persoană cu perspectivă și nu de cineva care nu-și face griji nici măcar pentru propriul viitor. sursa : https://www.elle.ro/

×
×
 • Create New...