Jump to content

TragHDMori3D

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Begginer

About TragHDMori3D

 • Rank
  Disciple

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Doar trei companii din industria IT au depăşit pragul simbolic de 1000 miliarde dolari capital de piaţă, iar Microsoft este una dintre acestea. Deocamdată, acest titlu a fost păstrat deocamdată doar pentru scurt timp, vestea depăşirii pragului simbolic determinând aprecierea temporară a acţiunilor Microsoft până la valoarea de 130.59 dolari. La nivelul actual, Microsoft este o companie mai valoroasă chiar şi decât Apple sau Amazon, după ce şi acestea au atins pragul de 1 trilon de dolari valoare de piaţă în cursul anului trecut. Potrivit ultimului buletin adresat investitorilor, profitul raportat de Microsoft pentru trimestrul încheiat la data de 31 martie a fost de 8.8 miliarde dolari, în creştere cu 19% faţă de anul trecut. Suma se raportează la venituri totale de 30.8 miliarde dolari, în creştere cu 14% faţă de anul anterior. După un lung parcurs în rolul de lider pe segmentul consumer software, Microsoft pare că a reuşit plierea pe segmente de piaţă şi mai profitabile. Astfel, performanţele companiei sunt atribuite în special diviziilor cloud computing şi business services, serviciile livrate pe aceste segmente de piaţă devenind prioritare pentru Microsoft. Având în vedere parcursul actual pe segmentul cloud, este de aşteptat ca Microsoft să rămână pentru ceva timp în clubul select al companiilor de 1 trilion de dolari.
 2. Fanii Microsoft Paint din întreaga lume pot respira ușurați (cel puțin momentan), deoarece Microsoft a decis să-i amâne execuția, cel puțin în ce privește viitoarea iterație de Windows 10, versiunea 1903. Odată cu lansarea actualizării Windows 10 Fall Creator’s Update în iulie 2017, Microsoft a anunțat că aplicația clasică Windows Paint va fi depreciată și, în cele din urmă, eliminată în versiuni ulterioare. Ca înlocuitor, Microsoft a promovat aplicația Paint 3D, dar pentru cei care doresc versiunea clasică, aceasta ar deveni o aplicație disponibilă în Microsoft Store. De atunci, versiunile ulterioare ale lui Windows 10 au continuat să furnizeze în continuare acest program, dar Microsoft a adăugat un buton „Product alert”, care, atunci când este apăsat, afișează mesajul că „Paint se va muta curând în Microsoft Store„, unde va fi în continuare gratuit. În ultimele luni, butonul Product alert a lipsit din variantele de Windows 10 Insider pentru versiunea 1903. Când a fost întrebat despre acest lucru pe Twitter, managerul principal Microsoft, Brandon LeBlanc, a declarat că aplicația va fi inclusă momentan în versiunea 1903 a lui Windows 10.
 3. Principalul motiv pentru care majoritatea utilizatorilor trec de la Android la iOS este sistemul de operare si faptul ca acesta primeste cel mai nou update in fiecare an pe toate dispozitivele simultan. Cel mai nou iOS, varianta 12, este instalata pe 720 de milioane de telefoane si tablete. Stirea poate ca nu pare una interesanta, insa lipseste un detaliu. Aceasta versiune de iOS este instalata pe 80% dintre dispozitivele Apple care ruleaza iOS. Restul de 10% inca foloses iOS 11 sau o versiune mai veche. Acestia sunt fie posesori de modele mai vechi de iPhone 6S, adica anul 2015, fie nu au facut inca update. La nivel mondial sunt 1.4 miliarde de tablete si telefoane cu iOS active, iar din aceasta suma 900 de milioane sunt telefoane.
 4. Este stiut faptul ca Samsung nu sunt cei mai rapizi cand vine vorba de update-uri pentru gama lor de telefoane. Nici macar pentru flagship-uri. Surprinzator, acestea au inceput sa se miste putin mai bine de un an incoace, probabil ajutati si de Project Treble. Surpriza de astazi sau de zilele viitoare, sa speram ca nu se transforma in saptamani, este pentru posesorii de S8 si S8+ din Europa. Update-ul pentru Android Pie a ajuns momentan in Germania conform Sammobile si speram ca va ajunge pana la inceputul saptamanii viitoare si la noi. Eu inca nu l-am primit si va voi anunta de indata ce ajunge. Update-ul va avea 1.6GB. Cu Android Pie, Samsung a mai facut un pas in directia buna din punctul meu de vedere si au continuat cu simplificarea interfetei care a fost din nou redenumita: One UI.
 5. I will introduce you 5 small 'tricks' that you can use when your computer moves very hard. 1. Disinfect: When a computer starts hard for no reason, the first thing you should do is install an antivirus or anti-malware and start a scan. Viruses and malicious programs steal from operating system resources and consume internet, in which case your system will go very hard and the Internet will not run properly. I recommend Microsoft Security Essentials, besides it I recommend you also use Malwarebytes. 2. Configure Startup: If you wait a lot for the desktop icons to appear or the computer starts very hard, it means there is a long list of programs that automatically start with the windows. To change the list, go to: Start -> Run, type msconfig and click enter, a window will appear where you select the Startup tab and you can uncheck programs you do not want to start with windows. 3. Clean the Desktop: If your desktop is full of icons and files, you should do some cleaning. Delete what you do not use anymore, and move the files to partition D. A loaded desktop will eat from your computer resources and slow down your operating system. If you want to gain more memory, use a background color instead of a picture. 4. Clean the Hard Disk: With your daily work, your computer creates a lot of temporary files that take up a lot of memories on the hard drive. You will not believe it, but even a few GBs can accumulate in a single month. By deleting these files, you can recover your lost lost memory. To delete them, use the Disk Cleanup Tool in Windows: Start -> Programs -> Accessories -> Disk Cleanup, or download Ccleaner from the Internet. 5. Defragment the Hard Disk: Defragmenting is one of the best tricks to make your computer run faster. The hard disk is like an organized library, with all the files sorted and categorized. If after a while there is no order, everything will be harder to find. The same is true with windows. If you delete and create files, the system will put them where they are. And when you go to them, they'll be hurt if they do not have them ordered. For this reason, a defragmentation is one of the best ways to speed up the operating system's speed.
 6. Descriere Dashlane este un, manager de parole gratuit ultra securizat. Aveți posibilitatea să importați automat parolele din Chrome sau orice alt browser web în seiful parole sigure. Cu Dashlane puteți salva parolele lipsă în timp ce navigați și aplicația vă permite să facă o nouă parolă drept în browser-ul dumneavoastră. Veți obține chiar și alerte automate atunci când site-urile se încalcă! 6969__dashlane_1_22_4_16.png ARACTERISTICI CHEIE INCLUDE: Vei primi alerte de securitate care sunt trimise direct pe aparat, atunci când oricare dintre conturile dvs. poate fi compromisă. Puteți genera parole puternice noi, salvați-le la seiful parolei, și le va completa automat în timp ce navigați. Criptarea și partajați parole în Dashlane. Cu Dashlane puteți gestiona accesul partajat și actualizări de sincronizare între tine și pe cei care le împărtășesc cu, în mod automat. 6970__dashlane_2_22_4_16.png Dashlane vă oferă conectare automată pentru toate conturile, cu un manager de parole gratuit. Conectări complexe, cu două sau trei etape de autentificare câmp de intrări, cum ar fi conturile bancare sunt gestionate fără probleme cu Dashlane. 6971__dashlane_3_22_4_16.png Dashlane criptează cu AES-256 și 10,000+ iterații ale PBKDF2. Tehnical Nume fișier: Dashlane Mărime fișier: 13KB (13,082 bytes) Cerințe: Windows (toate versiunile) Limbi: Mai multe limbi Licență: Freeware Data adăugării: 23 martie 2017 Autor: Dashlane Inc https://www.dashlane.com/ MD5: 9B276CD35A15385AA8F1091DBBB852C7 Denumirea: Dashlane 4.7.0.26799
 7. Un nou nivel de productivitate pentru companii prin integrarea directa a SEAL cu Microsoft Office si noua versiune de conector Microsoft Outlook Star Storage, furnizor global de tehnologie care dezvolta si livreaza solutii performante pentru protectia si managementul informatiilor, a lansat o noua versiune a produsului SEAL care permite clientilor maximizarea valorii investitiilor facute in suita Microsoft Office / Office 365. Prin integrarea directa cu SEAL, fisierele Microsoft Office se pot salva direct din interfata Microsoft Outlook pentru o protectie completa si pentru utilizarea acestora in procese de business. In plus, noua versiune SEAL ofera capabilitati noi referitoare la arhivarea e-mail-urilor direct din interfata Microsoft Outlook pentru o gestiune unificata a informatiilor cu impact in minimizarea costurilor operationale, reducerea riscurilor legate de conformitate si cresterea productivitatii echipei. Astfel, utilizatorii SEAL pot arhiva in siguranta continutul de tip e-mail din Outlook (e-mail-uri simple sau cu atasamente, dar si atasamente separat de e-mail) sau documente Microsoft Word, permitand astfel utilizatorilor declararea email-urilor ca inregistrari de afaceri, arhivarea acestora pentru pastrarea conform politicilor si reglementarilor interne si folosirea lor ulterioara in procesele de business. Prin exportul documentelor direct din Microsoft Word procesele de business bazate pe documente sunt eficientizate, documentele putand fi ulterior accesate si utilizate facil in contextul fluxurilor de lucru. Mai mult, salvarea lor intr-o arhiva unificata la nivel de organizatie permite regasirea rapida, conduce la reducerea gradului de expunere a companiei si asigura respectarea reglementarilor interne si externe prin procese permanent auditabile. “Imbunatatim constant functionalitatile SEAL, pentru ca ne dorim sa raspundem la cat mai multe dintre nevoile clientilor nostri, atat cele care tin de conformitate cat si cele care tin de productivitate. Valoarea de business reala tine de utilizarea informatiei ca parte din procesele de afaceri derulate zilnic, nu este suficienta doar detinerea si protejarea acestor informatii. Noua versiune SEAL se integreaza direct cu interfata Microsoft Outlook si Microsoft Word, oferind utilizatorilor acces instant la e-mail-urile arhivate fara a afecta editarea, transmitea sau mutarea acestora in alte foldere impreuna cu atasamentele asociate. Acum organizatiile au o cale rapida pentru a gestiona in mod unitar continutul nestructurat, cu un set unic de reguli de retentie, clasificare (inclusiv in conformitate cu reglementarile GDPR) si eliminare a duplicatelor atat pentru documentele si email-urile gestionate local cu Microsoft Word, Microsoft Outlook si SharePoint, cat si cele gestionate in cloud prin intermediul Office 365.”, a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage. Prin functionalitatile avansate de gestiune a metadatelor, precum si de cautare / regasire incluse, gestionarea si utilizarea la maxim a continutului nestructurat este mai simpla ca niciodata. Criterii complexe de cautare, perspective multiple de organizare si vizualizare, colectii de documente pentru partajare securizata pot fi construite rapid direct de catre utilizatorii de business, fara interventia personalului IT. Astfel, la nivel de organizatie, clientul beneficiaza nu doar de protectia inregistrarilor electronice, reutilizarea informatiei digitale, partajarea in siguranta a inregistrarilor electronice, ci si de conformitatea cu prevederile legale si GDPR. Mai multe detalii despre SEAL pe www.seal-online.com Despre Star Storage Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si livreaza solutii moderne de protectie si management al informatiior pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 18 ani de experienta in domeniu si un portofoliu cu peste 500 de clienti de pe 4 continente, in industrii precum financiar-bancar, telecom, productie, utilitati sau administratie publica, compania joaca un rol cheie in parcusul catre transformarea digitala, mobilitate si cloud a organizatiilor de orice dimensiune. www.star-storage.ro Sursa: www.star-storage.ro
 8. Nume canal : OrezCuLaptE Identitatea dumneavoastră( ID-ul Unic) : yNxmlFPvVWFaDKFyn2ycZwjj2o0=
 9. Nume:Paul Alex Vârstă:17 Contact:Facebook/Steam/TeamSpeak/Discord! Gradul dorit:Super Moderator! De ce doreşti această funcţie?:Pentru a va ajuta! Experienţă moderat:4-5 ani! Ce înseamnă off-topic, post-hunt şi MCP:» *off-topic = Orice post care nu-și propune decât să devieze de la subiectul topicului, (subiectul topicului este despre fotbal și tu postezi în acel topic că pleci la mare, de exemplu), » **post-hunt = Orice post care nu-și propune decât să adauge un +1, fără să transmită o idee (fie ea on-topic sau off-topic); , Si MCP, Moderator Control Panel! Ai citit regulamentul prezent în modelul de cerere grad?:Desigur! Alte menţiuni:I hope i'll be accepted !
×
×
 • Create New...