Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ts.kript.romic_none

Sokar

ExStaff
 • Content Count

  917
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Sokar last won the day on November 26

Sokar had the most liked content!

Community Reputation

131 Worthy

4 Followers

About Sokar

 • Rank
  RELAXatu'
 • Birthday 10/20/2003

Personal Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

555 profile views
 1. v1 pentru text si blur dar dupa parerea mea mai aveti de invatat amandoi.
 2. din ce vad n-ai dovezi ca l0ord ti-a dat ban, astept si un raspuns din partea lui.
 3. sa zicem pro cu toate ca nu mi se pare un proiect wow
 4. Sokar

  [Bancuri] » Sokar

  – Ei, si cum a decurs intalnirea de aseara cu tipa aia? m-a intrebat azi prietenul meu. – Hmm… E frumoasa, desteapta, are un corp superb. Insa are un cusur: nu-i plac animalele de companie. – Dar cum ti-ai dat seama de asta? ma intreba el, mirat. – Pai am intrebat-o daca vrea sa-i tin companie in seara asta si mi-a raspuns: “N-am nevoie de compania ta, animalule!”
 5. Sokar

  [Bancuri] » Sokar

  Doi barbati discuta la un pahar de bere, in preajma sarbatorilor de iarna: Anul trecut de Craciun i-am pus sotiei mele cadoul sub brad - Si? - Si acum il cauta. Padurea e mare ...
 6. Sokar

  [Bancuri] » Sokar

  Doi meseriasi, lucrand pe schele la fatada unei cladiri, vorbesc intre ei: - Ia zi ma, cum ai cunoscut-o pe nevasta-ta ? - Am fost colegi la Facultatea de Constructii. - Ce facultate ma, hai las-o , ca macane ! - Da ma, eu eram meserias la intretinere si ea vindea sucuri la chiosc!
 7. Sokar

  [Bancuri] » Sokar

  Doi parteneri de afaceri părăsesc biroul şi ies în oraş, să servească prânzul. În timp ce mâncau, unul dintre ei se plesneşte peste frunte: – La naiba! Am uitat să încui seiful, înainte de a pleca! – Păi de ce te îngrijorezi? Doar suntem amândoi aici…
 8. Sokar

  [Bancuri] » Sokar

  Deviza burlacului: mai bine lapte în frigider decât o vacă în bucătărie!
 9. Sokar

  [Bancuri] » Sokar

  - Cartea ta intitulată “1000 de reţete pentru burlaci” n-o să aibă nicio căutare! – De ce? – Este cu totul descurajantă. Aproape toate reţetele încep cu “se ia un vas curat”…
 10. Sokar

  [Bancuri] » Sokar

  – Ştiţi de ce sunt burlacii slabi? – Deoarece consumă 500 de calorii chinuindu-se să deschidă fără cheie o conservă ce conţine doar 400 de calorii.
 11. Sokar

  [Bancuri] » Sokar

  Un bărbat vrea să renunţe la viaţa de burlac, dar nu îşi găseşte aleasa inimii. Într-o zi, un prieten îl sfătuieşte: – Mă, tu eşti în urmă cu tehnologia. În ziua de astăzi îţi găseşti nevastă imediat dacă pui un anunţ pe internet. Bărbatul, cu o ultimă speranţă, pune un anunţ pe un site de matrimoniale: ”Bărbat săturat de viaţa de burlac, 30 de ani, foarte răbdător şi iubitor. Caut nevastă!”. A doua zi, observă că a primit sute de răspunsuri la anunţ: ”Te rog frumos, ia-o pe a mea!!!”
 12. Sokar

  [Bancuri] » Sokar

  ntrebare: - Stiți care e diferența dintre un burlac și un om însurat ? Răspuns: - Burlacul se poate da jos pe ambele părți ale patului.

×
×
 • Create New...