Jump to content

andrei03

Super-Moderators
 • Content Count

  533
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11
 • Puncte

  3,801 [ Donate ]

andrei03 last won the day on October 7

andrei03 had the most liked content!

Community Reputation

100 Worthy

2 Followers

About andrei03

 • Rank
  Deținător acl.kript.ro
 • Birthday 10/20/2003

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Dezvoltarea serverului ACL

Recent Profile Visitors

357 profile views
 1. Discuție între tată și fiu: – Știi că eu folosesc PC, tabletă, MP3, smartphone… - Voi ce foloseați la școală pe vremea voastră?! întreabă fiul curios. – Mintea!
 2. Un tătic cu băiețelul la cinema văd un film cu indieni. – De ce se vopsesc pe față, tati? – Se pregătesc de război, fiule. Într-o dimineață… – Tati, tati, hai să ne facem valizele și să plecăm repede! – De ce? – Pentru că mama se pregătește de război!
 3. Micutul Bula intra in dormitorul tatalui sau, exact cand acesta se pregatea sa-si puna un prezervativ. Surprins tatal incearca sa se ascunda aplecandu-se si prefacandu-se ca se uita dupa ceva sub pat. - Ce faci taticule? intreaba Bula. - Eeeee... Am vazut un sobolan sub pat. La care micutul Bula: - Si vrei sa-l f*ti?
 4. - Fiule pe cine iubesti tu mai mult, pe mine sau pe mama? - Pe amandoi! - Dar daca mama ar pleca la Paris iar eu in America, unde ai vrea sa mergi? - La Paris! - De ce la Paris? - Este un oras frumos ... - Si daca eu as pleca la Paris si mama in America, unde ai vrea atunci? - In America - Pai, cum asa? - Pai la Paris am fost deja!!!
 5. La strandul pentru nudisti Gheorghita o intreaba pe ma-sa: Mami, ce are nenea ala in burta de ii ase de mare? - O ... bomba - Iooi, mami!. Sa fugim repede pentru uite cat de scurt ii deja fitilul!
 6. Un vanzator a sunat la usa si micul Johnny a raspuns. Vanzatorul: Tatal tau este acasa? Johnny: Da. Vanzatorul: Pot sa-l vad? Johnny: Nu, este la dus. Vanzatorul: Dar mama ta este acasa? Johnny: Mda. Vanzatorul: Atunci pot sa o vad? Johnny: Nu. Si ea este la dus. Vanzatorul: Crezi ca vor iesi curand? Johnny: Nu. Vanzatorul: De ce crezi asta? Johnny: Ei bine, cand tata m-a rugat sa-i dau vaselina eu i-am dat superglue.
 7. Doi bebeluşi la creşă: – Tu ce eşti, băiat sau fată? – Băiat. – Dar de unde ştii? – Dacă iese infirmiera îţi arăt. Iese infirmiera, la care acesta îşi ridică păturica: – Uite, am şosetuţe albastre.
 8. Un adolescent îsi întreaba bunicul: - Tataie, ce este dragostea? - Pai la 20 de ani, DMS - La 40 de ani, DMS - La 60 de ani, DMS - La 80 de ani, DMS. - Bine tataie, da' ce înseamna DMS?? - La 20 de ani, Dimineata, la Miezul zilei si Seara. - La 40 de ani, Duminica, Marti si Sâmbata - La 60 de ani, în Decembrie, Martie si în Septembrie. - Si la 80 de ani? - La 80 de ani, Dorintele Mele Secrete
 9. O proaspată mamică stă de vorbă cu primul său copil: - Mami, vreau un frățior. - Dar tocmai ai primit unul. - Vreau altul. - Ei bine, nu se poate atât de repede. E nevoie de timp pentru a face un frațior. - De ce nu faci și tu ce face tata la fabrică? - Si ce face tata la fabrică? - Pune mai mulți bărbați la lucru!
 10. Profesoara la şcoală: – Copii, ce urmează după 69 ? O puştoaică din ultima bancă: – Apă de gură doamna profesoară!
 11. Un copil de 11 ani era catastrofa la matematica. Parinții au încercat de toate, de la hipnoza la meditații private, fara niciun rezultat. Disperați, s-au hotarât sa-l înscrie la o școala religioasa. Dupa prima zi de școala, copilul vine acasa cu o figura împietrita, nu zice nimic, merge direct în camera lui și se apuca de învațat. Iese doar sa manânce, și dupa ce spala vasele se întoarce direct în camera lui și continua sa învețe. Zi dupa zi, aceeași rutina. Copilul nu mai vrea sa știe de prieteni, ieșit în oraș, jocuri video... Nimic în afara de matematica. La sfârșitul anului școlar, copilul vine acasa, depune carnetul de note în fața parinților și intra în camera lui, unde învața în continuare. Mama deschide circumspecta carnetul și vede ca fiul ei are 10 la matematica. Fericita, fuge în camera lui și îl întreaba: - Cum ai reușit, dragul meu? Te-au ajutat preoții? - Nu. - Atunci programul de pregatire suplimentara? - Nu. - Manualele? - Nu. - Atmosfera din școala? - Nu. - Atunci?! - În prima zi de școala, când am intrat în clasa și l-am vazut pe tipul ala gol batut în cuie pe semnul plus, am știut ca aștia nu se joaca...
×
×
 • Create New...