Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ts.kript.romic_none

xxhevvoxx

Co-Administrators
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

xxhevvoxx last won the day on December 8

xxhevvoxx had the most liked content!

Community Reputation

91 Worthy

5 Followers

About xxhevvoxx

 • Rank
  Lider GFX
 • Birthday 04/23/2003

Recent Profile Visitors

675 profile views
 1. Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a anunţat miercuri că recuperat toate cadavrele de oi din dreptul navei Queen Hind. Administraţia Porturilor Maritime Constanţa a anunţat că a recuperat toate cadavrele de oi din dreptul navei Queen Hind ”Echipele sunt pregătite să intervină în cazul în care vor mai ieşi la suprafaţa apei şi alte cadavre. În ultimele zile, s-a acţionat continuu, iar cadavrele recuperate au fost preluate de firma autorizată spre neutralizare”, se arată într-un comunicat al companiei. Reprezentanţii Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa menţionează că în zona delimitată de barajele antipoluare nu au apărut irizaţii de combustibil, iar echipele CN Administraţia Porturilor Maritime monitorizează evoluţia situaţiei, scrie News.ro. ”Traficul navelor în Portul Constanţa zona Midia se desfăşoară în condiţii de siguranţă, deşi şenalul navigabil este parţial blocat, nefiind înregistrate întârzieri la sosirea sau la plecarea navelor în/din port”, adaugă ei.
 2. Parlamentul Slovaciei a respins, pentru a doua oară, un tratat european privitor la combaterea violenţei contra femeilor şi i-a cerut guvernului populist al ţării să facă presiuni pentru a bloca ratificarea documentului de Uniunea Europeană, transmite AFP Convenţia Consiliului Europei privind prevenirea şi combaterea violenţei împotriva femeilor şi violenţei domestice, cunoscută şi sub numele de Convenţia de la Istanbul, este primul text juridic cu caracter coercitiv la nivel european în acest domeniu. Documentul a fost deja ratificat de 34 de ţări, printre care majoritatea statelor membre ale UE. Polonia a adoptat convenţia, dar Bulgaria de exemplu a respins-o anul trecut. Statele semnatare ale acestei convenţii se angajează să combată violenţele împotriva femeilor, de la violenţa domestică şi violul conjugal până la mutilarea genitală. Legislativul de la Bratislava a respins prima dată acest text în luna martie, susţinând că el contravine definiţiei constituţionale a căsătoriei în Slovacia, definită drept o uniune heterosexuală. Deputaţii naţionalişti slovaci au mers mai departe joi prin supunerea la vot a unei rezoluţii care îi solicită guvernului să ''împiedice'' Uniunea Europeană să pună în practică dispoziţiile din convenţie care ''nu sunt incluse în legislaţia slovacă''. Această rezoluţie a fost adoptată cu 93 de voturi pentru, 29 de voturi contra şi 13 abţineri. Secretarul general al Consiliului Europei, Marija Pejcinovic Buric, a calificat această iniţiativă a parlamentului slovac drept un pas în spate ''regretabil''. ''Guvernele europene trebuie să facă mai mult, nu mai puţin, pentru a pune capăt violenţei la adresa femeilor'', a subliniat Pejcinovic Buric într-un comunicat. Un amendament controversat din constituţia slovacă, introdus în 2014, defineşte căsătoria drept uniunea dintre un bărbat şi o femeie.
 3. Despre tehnologia Mini LED pe care Apple ar putea sa o implementeze de anul viitor se vorbeste de foarte mult timp. Pare sa fie viitorul pentru ei si conform unui analist foarte apropiat de companie s-ar putea sa vedem primele produse chiar anul viitor. Conform analistului Ming-Chi Kuo, primul produs care va folosi tehnologia Mini LED va fi iPad Pro anul viitor in toamna. Va urma in Q4 un nou MacBook Pro de 16 inch, iar in urmatorii 3 ani vom vedea si mai multe produse. Tehnologia Mini LED este foarte similara cu tehnologia OLED deoarece beneficiile sunt asemanatoare. Fiecare pixel este independent iluminat, ofera un spectru larg de culoare, contrast ridicat si nu poate suferi de burn-in.
 4. Honor este un sub-brand al lui Huawei si probabil ii stiti pentru telefoanele lor. Cumva este arma de rezerva a chinezilor. Au anuntat doua laptopuri denumite MagicBook de 14 si 15 inch echipate cu procesoare Ryzen. MagicBook este un laptop subtire din metal care pune acceptul pe portabilitate. Este usor, nu neaparat foarte performant dar te ajuta sa-ti faci treaba si sa-l transporti usor.
 5. Dupa ce a fost amendata cu miliarde de dolari pentru colectarea abuziva de date, Alphabet/Google nu pare sa fi invatat ceva si continua practicile abuzive pentru colectarea datelor. UE investigheaza din nou compania. Colectarea abuziva a datelor despre utilizatori se realizeaza prin serviciile de cautare locala, serviciile de personalizare a mesajelor publicitare, autentificare in diverse conturi etc. Serviciile de cautare locala stim ce sunt, dar serviciile de personalizare a mesajelor publicitare mi se pare chiar o tactica foarte abuziva si nu multi inteleg ce inseamna. De cate ori nu vi s-a intamplat sa discutati cu cineva despre un produs anume si mai tarziu sa vedeti reclama fix la acel produs? Eu am patit chestia asta de vreo 4-5 ori. Discutam cu prietena mea despre niste adidasi Skechers pentru prima data si dupa cateva minute am primit reclama pe Google cu ei. Repet, noi vorbeam fata in fata, verbal si telefoanele erau in buzunar. Se pare ca Google nu a inteles nimic din amenzile aplicate, cele mai mari din istorie, de peste 8 miliarde de euro. UE investigheaza din nou aceste practici abuzive si spera ca de data aceasta Google sa isi schimbe felul in care colecteaza datele.
 6. Facebook a lansat o functie care permite mutarea pozelor direct in Google Photos. Functia va fi disponibila de anul viitor dar a fost lansata deja in Irlanda. In acest proiect colaboreaza nu doar Facebook si Google ci si Apple, Microsoft, Twitter si altii. Facebook va perfectia aceasta functie in Irlanda pe baza feedback-ului de la utilizatori si mai apoi va fi lansata in toata lumea.
 7. Apple a prezentat astazi cele mai bune aplicatii pentru iPhone, iPad, Mac si Apple TV. Sunt prezentate pe categorii si astfel putem sa aflam care sunt cele mai bune si mai folosite aplicatii. Cea mai buna aplicatie pentru iPhone este Spectre Camera Cea mai buna aplicatie pentru iPad este Flow by Moleskine Cea mai buna aplicatie pentru Mac este Affinity Publisher Cea mai buna aplicatie pentru Apple TV: The Explorers Acelasi lucru se intampla si pentru jocuri, Apple a ales cele mai bune jocuri pentru ecosistemul lor dupa niste criterii pe care doar ei le stiu. Cel mai bun joc pentru iPhone este Sky: Children of Light Cel mai bun joc pentru iPad este Hyper Light Drifter Cel mai bun joc pentru Mac este GRIS Cel mai bun joc pentru Apple TV este Wonder Boy: The Dragon’s Trap Cel mai bun joc din Apple Arcade este Sayonara Wild Hearts
 8. xxhevvoxx

  [Cadou] xxhevvoxx

  Mersi mult apreciez , frumos t/c
 9. Inca mai ai foarte mult de invatat , dar sa zicem ca te accept.. si mie mi-a fost data o sansa sa invat asa ca iti voi da si tie o sansa, daca ai intrebari legate de photoshop.. imi poti da un pm . O sa incerc sa te ajut si eu cu niste tutoriale pana iti vei da drumul. Sper sa te tii de treaba si sa iti dai silinta sa inveti. Acceptat
 10. Cadou @roibu @ KRIPT @S P A R T A N. @Măduțu @cOcka. 1n

×
×
 • Create New...