Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ts.kript.romic_none

doctorDEATH

Managers Server
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Begginer

About doctorDEATH

 • Rank
  Manager STAR.KRIPT.RO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dupa cum spune si titlul,aici puteti comunica intre voi,glumi,povesti.. Dar dupa cum bine stiti,orice are si un regulament,care spune asa: Fara cuvinte urate. Fara cuvinte taioase ce "ataca persoana" Fara tente(glume,povesti,povestiri etc) +18. Fara poze cu animale chinuite,copii maltratati, +18ani. Fara rasism!!! Daca discutati ceva,nu faceti reclama la anumite forumuri,comunitati. Este in regula daca ziceti site.uri(APROBATE/VERIFICATE,fara virusi) pt cumpararea anumitor produse,vizualizarea unor video,etc.. BINE A-TI VENIT!
 2. [@Madu Stanciuiut] gresela de tastatura :)) in fine. Greșelile costa în viață. Având în vedere că vorbești cam urât..chiar daca un admin greșește, schimbând mapa sau că un player campează încearcă să te abții,sau sa ii spui ce ai de zis vorbind mai frumos. Plus că retry după gag se sancționează cu gag,kick sau ban,depinde de caz.. legat de ban eu i-am zis sa iti de-a ban. la aia 13 ani ai tăi nu mă miră ,dar lăsăm vârstă. Vei primi unban,când eu sau dark intram la PC. Dar admin nu vei lua. Iar dacă mai continui cu ipocrizia asta,vei lua ban perm de la mine! Având în vedere că era singurul admin pe server in acel moment te rog sa te abții . Cu adminul in cauză voi vorbi eu. Succes.
 3. Așteptăm și răspunsul acuzatului @Madu Stanciu și mai vedem după.
 4. Gata,ajunge,aici nu e chat. Aveți butonul edit pt a adăuga cate ceva,daca e necesar. Nu aveți să faceți post.hunt.. T.C
 5. SALUT,pentru că ai o vârstă foarte fragedă și noi acceptăm admini + 16 ani. Slabe șanse să ai experiență admin 100%. Plus că nu ai orele corespunzătoare. Ai contra și rog și fondatorul sa de-a T/C.
 6. ...nu știu ce faci,încearcă alt site.. Ai timp 2 zile. Daca nu ban.ul rămâne.
 7. Urcă pozele pe imgur,sau alt site care știi tu,dar sa fie bun link.ul și pune-l aici. Dacă văd că e bun link și nu ai wall ai unban,până atunci rabzi.

×
×
 • Create New...