Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ts.kript.romic_none

Răzvan-

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Răzvan- last won the day on August 16

Răzvan- had the most liked content!

Community Reputation

21 Active

About Răzvan-

 • Rank
  ● ADMINISTRAȚIE GENERALĂ KRIPT
 • Birthday 09/16/2001

Recent Profile Visitors

321 profile views
 1. Jocul este simplu, fiecare membru trebuie să aleagă cu sau fără ceva ... iar dupa ce alege va pune și întrebare de exemplu. : Cu sau fără Kript? @roibu: Cu și apoi @roibu pune și el o întrebare cum am pus eu. Cu sau fără Kript?
 2. Răzvan-

  [JOC] Fazan

  Toată lumea știe acest joc. Încep eu: nectarină.
 3. Primul care va ajunge la 30 fii rege sau regină , iar apoi de la capăt și tot așa.
 4. Este simplu, trebuie să ghicești cine postează după tine. @Barosyk ❤?
 5. Regulament - Jocuri forumiste Dacă X a postat ceva, iar Y postează după el, după care X postează iar, se consideră post-hunt! Aveți voie să postați doar după ce alți minim 2 membrii au postat înaintea voastră. Este interzis spam-ul, miștourile sau post-urile făcute aiurea. Este interzis să aveți un limbaj obscen/vulgar . Se sancționează cu warn/suspend , în funcție de gravitate. Nu aveți voie să deschideți alte topicuri de jocuri forumiste! Singurii care au voie sunt cei din staff-ul administrativ. Fără off-topic, dublu post! Încercați să fiți atenți la regulile impuse! Dacă aveți o propunere interesantă pentru a deschide un topic , vă rugăm să luați legătura cu un membru din staff-ul administrativ al comunității, cu numele , titlul și descrierea jocului . * Doar ADMINISTRATORII pot modifica regulamentul & tot ei au dreptul de a închide sau muta un anume joc.
 6. În acest topic puneți întrebări pentru edițiile viitoare.
 7. → Organizatorii au voie să posteze o singură ediție pe zi. → Orice membru al comunității poate posta în acel topic, în limita bunului simț. → Răspunsul câștigătorului va fi ales de câtre organizatorul acestui concurs. → Toate temele sunt realizate după gustul organizatorilor. → Nu se fac teme ce susțin tenta sexuală, rasismul, ș.a.m.p. → Verificați răspunsurile din topic înainte de a posta, să nu faceți dublu-post. → Nu scrieti raspunsuri identice cu a altor persoane! Se pedepseste cu warn ! → Organizatorul official al editiei este: (de găsit), pentru orice problemă/întrebare trimiteți-i un PM (Personal Message).
 8. - Vă rugăm să ne detaliați totul într-un mod concret pentru a vă putea da cel mai prompt răspuns!

×
×
 • Create New...