Jump to content

Răzvan-

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Răzvan- last won the day on August 16

Răzvan- had the most liked content!

Community Reputation

23 Active

About Răzvan-

 • Rank
  ● ADMINISTRAȚIE GENERALĂ KRIPT
 • Birthday 09/16/2001

Recent Profile Visitors

239 profile views
 1. Pentru a te stabili pe scena internațională eSports îți trebuie un domeniu (dacă vrei ceva și cu străini .com) și îți trebuie foarte multă promovare. Cu niște domenii gratuite e greu să reușești să faci acest lucru.
 2. Jocul este simplu, fiecare membru trebuie să aleagă cu sau fără ceva ... iar dupa ce alege va pune și întrebare de exemplu. : Cu sau fără Kript? @roibu: Cu și apoi @roibu pune și el o întrebare cum am pus eu. Cu sau fără Kript?
 3. Răzvan-

  [JOC] Fazan

  Toată lumea știe acest joc. Încep eu: nectarină.
 4. Primul care va ajunge la 30 fii rege sau regină , iar apoi de la capăt și tot așa.
 5. Este simplu, trebuie să ghicești cine postează după tine. @Barosyk ❤?
 6. Regulament - Jocuri forumiste Dacă X a postat ceva, iar Y postează după el, după care X postează iar, se consideră post-hunt! Aveți voie să postați doar după ce alți minim 2 membrii au postat înaintea voastră. Este interzis spam-ul, miștourile sau post-urile făcute aiurea. Este interzis să aveți un limbaj obscen/vulgar . Se sancționează cu warn/suspend , în funcție de gravitate. Nu aveți voie să deschideți alte topicuri de jocuri forumiste! Singurii care au voie sunt cei din staff-ul administrativ. Fără off-topic, dublu post! Încercați să fiți atenți la regulile impuse! Dacă aveți o propunere interesantă pentru a deschide un topic , vă rugăm să luați legătura cu un membru din staff-ul administrativ al comunității, cu numele , titlul și descrierea jocului . * Doar ADMINISTRATORII pot modifica regulamentul & tot ei au dreptul de a închide sau muta un anume joc.
 7. Propunerea ta a fost acceptată și va fi implementată în cursul zilei de astăzi de către mine. Topic închis.
 8. Așteptăm și părerile altora iar apoi vom reveni cu un răspuns.
 9. Vă place tema aceasta sau doriți o altă temă? Aici vă puteți exprima opinia despre temă sau puteți aduce niște idei pentru o temă nouă / îmbunătățiri ale temei actuale!
 10. Este o metodă super dar doar dacă ai foarte mult trafic pe pagina ta web, altfel nu prea îți folosește dar bineînțeles, există metode pentru a-ți face trafic pe pagină.
×