Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ts.kript.romic_none

VasyGaming

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Begginer

1 Follower

About VasyGaming

 • Rank
  Disciple

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Gaming

Recent Profile Visitors

237 profile views
 1. Nick : VasyGaming Contact owner (Y!M) : https://steamcommunity.com/id/vasygaming/ Moderatori categorie : doar eu Sub-Forumuri: [GO] Lista VIP [GO] Lista banuri Lista celor banati de pe server [GO] Anunturi Aici gasiti toate anunturile importante si toate anunturile administrative. PRETURI SERVER [GO] Regulament Aici se afla regulamentul serverului Regulament [GO] Cereri [Go] Cereri Helper [GO] Cereri Unban [GO] Cereri Slot [GO] Cereri Ban [GO] Cereri Upgrade [GO] Reclamatii Doresti sa reclami un membru din staff? Aici e locul unde poti face o reclamatie. Toate cererile trebuie sa respecte modelul. [MODEL] Reclamatie [GO] Discutii Discutii si barfe de pe server. [GO] Staff Doar adminii si helperii au acces aici - Aveti obligatia sa cereti parola celor care va da acceptul! Cereri Schimbare Nume [GO] Arhiva Postari ce nu isi au rostul DNS+Link cerere DNS : Link Gametracker : https://www.gametracker.com/server_info/89.34.25.93:27015/
 2. OWNER 1: VasyGaming OWNER 2: Doar Eu Momentan IP+PORT SERVER: 89.34.25.93:27015 SUBDOMENIU: [DNS, nume.kript.ro] GO.KRIPT.RO MOD: [clasic, respawn, deathrun, surf, csgo etc.] Competitive CsGo SLOTURI: [minim 22 de sloturi] 32 FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: Hzone VECHIME SERVER: de astazi dar nu o sa se mai inchida niciodata am avut niste probleme si de asta lam inchis LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/89.34.25.93:27015/ AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: o sa il adaug AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: o sa il adaug NUME CONT GAMETRACKER: Vasygaming
 3. Model titlu: [Cerere BAN] nick-ul suspectului, EXEMPLU: [Cerere BAN] Mau In postarea presupusilor codati veti tine cont de urmatoarele: Numele jucatorului in cauza: IP-ul jucatorului: Data: Harta: DOVEZI: Mentiuni: Postati cat mai multe dovezi, demo, printuri, fara dovezi nu se iau masuri. Nu confundati aceasta sectiune cu sectiunea de Reclamatii, aici se cere Ban pentru codati, pentru alte probleme folositi sectiunea corespunzatoare. Aceasta categorie are ca scop stocarea tuturor codatilor de pe server pentru a se poate face verificari, comparatii, etc.
 4. Model titlu: [Cerere un-ban] Nick, EXEMPLU: [Cerere un-ban] Site-uri pentru poze (print-screenurii): 1. http://imgur.com 2. https://postimage.org Nick-ul tau: Adminul care te-a banat : IP-ul tau ( intra aici https://www.verificaip.ro/ si copiaza ip-ul afisat): Steam id: Motivul pentru care ai luat ban: Data si ora banului (informații găsești aici : click): Snapshot: Sunt de acord ca o sa primesc un raspuns in maxim 7 zile de la postare [Da/Nu]: Nu am sa dau reply la cererea facuta de mine , daca vreau sa adaug ceva dau edit la cererea facuta si adaug acolo ( altfel primesc t.c si ramane ban-ul) [Da/Nu]: Important In cazul neprezentarii dovezii din partea adminului intr-un interval de maxim 24h reclamatia v-a fi acceptata. Reclamatiile se fac intr-o perioada de maxim 24h, in cazul incalcarii acestei reguli reclamatia o sa fie respinsa. Cererile de unban se fac in maxim 7 zile de la data banului, in caz contrar banul va ramane. Se asteapta verdictul fara a fi lasate post-uri in care se comenteaza demo-ul sau parerea adminilor ce l-au vizualizat. Toate campurile sunt obligatoriu de completat, atat dovada cat si ip-ul/steamid-ul trebuiesc completate, in cazul nerespectarii modelului cererea va este respinsa.
 5. *Minimul de ore jucate pentru a aplica la funcția de helper este de 15 ore. *Aplicația trebuie să respecte modelul următor pentru a fi luată în considerare. Nume real:. Nickname: Vârstă: Cum ai auzit de server?: SteamID numeric: Steam profile: Cate ore poți juca pe săptămână?: Poți intra pe serverul nostru de TS3(TS.KRIPT.RO) sau pe cel de discord?:

×
×
 • Create New...