Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/08/2019 in all areas

 1. 7 points
  Așa cum spune și în titlu, ofer un cont de steam cu următoarele jocuri: Counter Strike: Global Offensive Counter Strike 1.6 Counter-Strike: Condition Zero Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes Cont: https://steamcommunity.com/id/kript-ro , https://steamcommunity.com/id/kript-ro/games/?tab=all Tot ce trebuie să faci este să faci o prezentare și să lași reply cu următorul model: Nr: (un număr random de la 0-35) Ai făcut prezentare?: (da/nu) Staff-ul comunității nu are dreptul de a participa la concurs.
 2. 2 points
  Mulțumim, însă tema în principiu nu e copiată de la nimeni . Tema e făcută de shady&portocală prin 2017 pentru o comunitate de-a unui tovarăș pe când aveau ei proiectul ăla placeholder.ro . Dacă de atunci până în prezent elementele s-au mai distribuit nu-i vina mea . O zi frumoasă!
 3. 2 points
  tot ce vad este o tema deflection mixata cu alte teme nu este ceva de lauda dar sunteti primi "oamenii" care ati folosit elementele intr-un mod mai creativ si nu totu la fel speram sa vedem si ceva de la tema default!
 4. 2 points
  Ca să ai ce da export =))) Glm.
 5. 2 points
  Este foarte faina!!!!!!!!!!!!!
 6. 2 points
  • Nick-ul tău : @Blu3HaSky • Nick-ul celui căruia îi dăruieşti acest cadou : @roibu @ KRIPT • Imaginea surpriză :
 7. 2 points
  Pentru achiziționare contului Premium atât pe forum cât şi pe teamspeak3 luați legătura cu cei din grad-ul Administrators Membru standard vs. Membru premium Membru standard: - Își poate schimba numele de utilizator odată la 90 de zile dacă are minim 300 de posturi - Număr maxim de imagini în semnătură: 2 - Mărimea maximă a imaginilor din semnătură: 600x250 - Număr maxim de link-uri în semnătură: 5 - Mărimea maximă a avatarului: 150x300 - Număr maxim de conversații private (PM) pe zi: 10 - Număr maxim de converații create pe minut: 1 - Număr maxim de destinatari: 2 - Limită stocare mesaje private: 500 - Număr maxim de reputație ce poate fi oferit pe zi: 10 - Poate edita conținutul propriu timp de 5 ore după postare Membru Premium: - Își poate schimba numele de utilizator odată la 7 zile - Număr maxim de imagini în semnătură: 4 - Mărimea maximă a imaginilor din semnătură: 600x250 - Număr maxim de link-uri în semnătură: 10 - Mărimea maximă a avatarului: 150x300 - Număr maxim de conversații private (PM) pe zi: nelimitat - Număr maxim de converații create pe minut: nelimitat - Număr maxim de destinatari: 5 - Limită stocare mesaje private: nelimitat - Număr maxim de reputație ce poate fi oferit pe zi: nelimitat - Poate edita conținutul propriu timp de 10 ore după postare - Eliminarea tuturor restricțiilor / avertismentelor Beneficii membru Premium pe TeamSpeak3: - Poate intra pe canale fără solicitarea parolei - Anti poke (nu poate primi poke decat de la gradele administrative) - Grad Legends - Iconiță personalizată la alegere - Canal în zona Legends pe perioada achiziționată (opțional canalul poate fi xaxa sau normal) - Poate creea subcanale temporare la canalul său - Poate muta/kick/interzice membri pe canalul său - Acces upload/download nelimitat Metode de plată: - Cod de reîncărcare (orice rețea) - SMS/Transfer credit (orice rețea) - Bancar (transilvania, brd, bcr) - PayPal - PaySafeCard (din orice țară) - Western Union - Skrill * La achiziționarea membrului Premium primiți beneficiile atât pe forum cât și pe TeamSpeak3. Prețuri: Preț: 5€ sau 25 lei Pentru achiziționare contului Premium atât pe forum cât şi pe teamspeak3 luați legătura cu cei din grad-ul Administrators
 8. 2 points
 9. 1 point
  OWNER 1: @sinners IP+PORT SERVER: 185.223.56.100:27015 SUBDOMENIU: fun.kript.ro MOD: paintball SLOTURI: 20 FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: tehnichost VECHIME SERVER: nicio zi LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/185.223.56.100:27015/ AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: Inca nu pot, mai am de stat o saptamana AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: Nu am acces. NUME CONT GAMETRACKER: Malware- SUBFORM-uri: STAFF, Cerere grad, Reclamatii, Banlist, Freechat, Arhiva
 10. 1 point
  • Nick-ul tău : ★•̶๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡*ραℜαĐσҳ̸彡 • Nick-ul celui căruia îi dăruieşti acest cadou : Costy • Imaginea surpriză : ^ X X ^ Daca nici acum nu iti sunt pe plac eu ma las de PS :)))
 11. 1 point
  o stiu din trecut ,fost administrator
 12. 1 point
  Vă mulțumesc la toți pentru participare ! Vor fi concursuri săptămânale, nu ezitați să vizitați forumul nostru zilnic. Pentru mai multe detalii contactați-mă pe TS.KRIPT.RO . t/c
 13. 1 point
  Numele tău real: Raluca. Vârsta ta reală: 17. Cum te putem contacta: Steam. Ne poţi face o mică descriere despre tine?: O fata simpla . Cu ce te ocupi în timpul tău liber: Imi place sa ies pe afara. Care crezi că este nota acestei comunităţi: 10 De unde ai aflat de noi: Steam.
 14. 1 point
  Numele tău real: Cristian Vârsta ta reală: 25 Cum te putem contacta: Steam Ne poţi face o mică descriere despre tine?: Vorba multa saracia omului. Cu ce te ocupi în timpul tău liber: Rare ori pe partea legata de forumuri / seriale Care crezi că este nota acestei comunităţi: 8 De unde ai aflat de noi: @S P A R T A N.
 15. 1 point
  Numele tău real: Raul Vârsta ta reală: 16 ani Cum te putem contacta: discord: sinners#1690 sau https://steamcommunity.com/id/sinners2K/ Ne poţi face o mică descriere despre tine?: sunt prietenos, imi place sa enervez lumea. Cu ce te ocupi în timpul tău liber: baschet, pc, fifa. Care crezi că este nota acestei comunităţi: 10, am mai fost in trecut, oameni super de treaba. De unde ai aflat de noi: de pe ceva grup.
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
  *Fara critici ce nu isi au rostul ! Nu am mai lucrat de aproape 1 an sau 2 ! *_In rest sper sa va placa !_* x x x & <-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> x x <--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
 19. 1 point
 20. 1 point
 21. 1 point
 22. 1 point
  • Nick-ul tău: sinners • Nick-ul celui căruia îi dăruieşti acest cadou: roibu • Imaginea surpriză : Sper sa-ti placa stock-ul folosit.
 23. 1 point
 24. 1 point
  Model reclamație utilizator neserios (țepar) Înainte de a face un nou topic, sunteți rugați să utilizați un titlu cât mai coerent, exemplu: nume țepar - nick forum - email. De asemenea, trebuie să respectați și un model de postare, astfel încât staff-ul forumului pot să înțeleagă mai bine ce și cum s-a întâmplat. Nickname-ul tău: Nickname-ul țeparului: Link-ul de la profilul de pe forum al țeparului: Email țepar: Alte date de contact ale țeparului: Descriere situație (obligatoriu) Dovezi (obligatoriu) Înainte de a copia modelul, citiți regulamentul din topicul de mai jos.
 25. 1 point
 26. 1 point
  Așteptăm orice părere fie de bine, fie de rău. Rugămintea mea este în felul următor, orice bug pe care îl detectați, să mi-l comunicați . De asemenea, dacă are cineva o propunere vă aștept cu un topic aici . @Sebastian
 27. 1 point
 28. 1 point
 29. 1 point
  Frumoasq , pacat ca weed e gay si nu mai are grad
 30. 1 point
 31. 1 point
  Acum ceva vreme va povesteam cum nu cred eu ca Samsung va mai ramane mult timp lider pe piata de smartphones (articolul este aici). Ei bine, iata ca vine si prima confirmare: profitul operational pe Q2 2019 va fi mai mic cu 56% fata de perioada similara a anului anterior. Tradus in cifre, asta inseamna aproximativ 5.56 miliarde dolari profit, adica cea mai mica valoare, de la Q3 2016, momentul scandalului cu Note 7. Si incasarile grupui vor scadea cu 4%, pana la aproximativ 48 miliarde dolari. Partea interesanta abia acum vine: sumele de mai sus ar fi putut fi chiar mai mici. Muuuult mai mici! Insa coreenii au incasat bani frumosi de la Apple, ca urmare a unei clauze din contractul de furnizare de panouri OLED catre producatorii iPhone. Ca sa fim mai exacti, putin peste 10% din profit e reprezentat de aceasta suma: 684 milioane dolari. Aceasta este o „amenda” ca urmare a faptului ca Apple a ratat anumite tinte de vanzari sursa :https://arenait.ro
 32. 1 point
  = Promovări = Promovare @Apex ca Moderator, pe categoria IT&C mai exact secțiunea Știri, Tutoriale. Promovare @Artik ca Super Moderator pe categoria IT&C. = Degradări = Degradare @TragHDMori3D motivul principal fiind neseriozitatea .
 33. 1 point
  Reguli aditionale ale categoriei 'Stiri IT': Respectarea regulamentului general al forumului. Cautati inainte de a posta. (Nu faceti topicuri multiple pe acelasi subiect) Aici se posteaza doar Stiri ce au legatura cu IT In aceasta categorie se vor posta doar topicuri legate de diverse stiri din IT care nu au categorie proprie (Windows,Android, etc). Topicul trebuie sa contina Titlul: Numele Stirei Folositi o descriere scurta dar atractiva (care este scopul stiri), puteti folosi si cateva imagini/videoclipuri din articolul sursa. La sfarsitul topicului, postati link catre sursa unde poate fi gasit tot articolul in detaliu. Aveti voie Maxim 5 topicuri pe zi. Moderatorii au datoria de a inchide topicurile la 3 zile dupa deschiderea acestora(fara a se mai scrie t/c,locked sau alte abrevieri). Cei care modereaza sectiunea News,au datoria de a selecta in optiunea "Lock time",inchiderea topicului creat dupa 3 zile de la crearea acestuia. Nerespectarea regulamentului va duce la warn/ban.
 34. 1 point
  TE IUBESC BA PROSTULE AI INCEPUT DIN NOU))))
 35. 1 point
  Samsung este data in judecata pentru reclama mincinoasa asupra modelelor Galaxy S10. Este vorba de rezistenta la apa care nu prea exista atunci cand vine vorba de apa sarata. Telefoanele rezistente la apa, toate de fapt, rezista doar la apa dulce, ploaie sau stropi. Insa Samsung a prezentat noile modele ca fiind rezistente la apa sarata, deoarece reclama prezenta telefonul sub apa oceanului. Comisia de Concurenta si Protectie a Consumatorilor din Australia, au dat in judecata Samsung pentru reclama mincinoasa. De asemenea, telefoanele Samsung nu pot fi utilizate in piscina pentru ca si acolo pot exista substante ce pot dauna telefonului, de exemplu clorul. Desi compania este data in judecata in Australia, va recomandam sa NU intrati cu telefoanele in mare sau in piscina pentru ca riscati sa le stricati. Protectia la apa este in general pentru cazurile in care varsati un pahar de apa peste telefon, atunci cand ploua sau pentru apa dulce.
 36. 1 point
  Acceptat. Lasă-mi te rog categoria pentru moderare în privat . t/c
 37. 1 point
  Nume: Dorin Vârstă: 16 Contact: Pm Gradul dorit: Moderator/Super-Moderator De ce doreşti această funcţie?: Sa pot ajuta comunitatea la dezvoltare Experienţă moderat: 10/10 Ce înseamnă off-topic, post-hunt şi MCP: Off-topic : Nu are legatura cu subiectul | Post-hunt - posturi multe,unele inutile. Moderator control Panel Ai citit regulamentul prezent în modelul de cerere grad?: Da Alte menţiuni: Nimic.
 38. 1 point
 39. 1 point
 40. 1 point
 41. 1 point
 42. 1 point
 43. 1 point
 44. 1 point
 45. 1 point
 46. 1 point
 47. 1 point
  - Degradări - - @RmBiraX pe motiv : grad pe alta comunitate / cereri facute pe nenumarate comunitati [ fără drept de re-întoarcere în Administrație ]
 48. 1 point
  Stiu de mult comunitatea Dar sa zicem ca de la spărtănel
 49. 1 point
  De la @S P A R T A N.
 50. 1 point
  Dacă doriți un canal permanent trebuie să faceți o cerere și să completați modelul de mai jos. Nume canal : Identitatea dumneavoastră( ID-ul Unic) :
×
×
 • Create New...