Jump to content
Sign in to follow this  
CSFWEED <3

[Informații] SlowHack

Recommended Posts

Deoarece am vazut ca multi oameni inca cer pluginuri ce includ slowhackul, am decis sa fac acest topic in care sa raspund la cele mai frecvente intrebari legate de el.

1. Ce inseamna slowhack ?
Slowhack nu se refera la vreun tip de cod pentru CS, ci la anumite comenzi ce se executa pe un jucator cu un anume plugin, fara acordul lui. Aceste comenzi se refera la adaugarea, schimbarea sau stergerea unui bind, scrierea in fisierele de baza ale CSului care rezulta erori ale clientului si implicat impiedicarea de a mai putea intra in CS/pe oricare server.

2. De ce nu este bine sa folosim slowhack ?
De ce nu ofera eXtreamCS ajutor la pluginurile de genul ?
Valve ofera posibilitatea de a putea inlatura un jucator de pe serverul vostru pe o anume perioada de timp sau chiar permanent. Acest lucru este suficient pentru a scapa de orice jucator doriti de pe serverul propriu fara a fi nevoie sa ii umblati in client.

Ganditi-va doar la un jucator care nu stie atat de multe despre CS. Acesta, odata ce ii se strica clientul nu stie ce sa ii faca pentru a-l repara, ba chiar mai mult poate nici nu o sa se mai joace CS din cauza acestui lucru.

Pe langa aceste lucruri cu comenzile gen slowhack se poate modifica si meniul principal al CSului, fapt care nu difera cu mult de impiedicarea unui jucator de a mai juca CS, deoarece se pot modifica toate optiunile meniului in asa fel incat odata apasate, jucatorul sa fie redirectionat spre anume server. Pe langa ca ii se ia acelui jucator libera alegere la un anume server, sa zicem ca peste cateva luni acel server, singurul pe care poate intra, este inchis. Din punctul acesta, jucatorul nu se mai poate juca pe niciun server si ajungem la problema de mai sus.

Aveti comanda de ban, folositi-o.

3. Ce fac daca un jucator banat isi schimba ip-ul si se poate juca iar pe serverul meu ?
Pentru aceasta intrebare, raspunsul este foarte simplu. CSul este facut de cei de la valve sa se joace pe steam si DOAR PE STEAM. Cei ce nu folosesc steam joaca ilegal si nu ar trebui lasati sa joace pe niciun server, deci daca vreti sa rezolvati aceasta problema, treceti-va serverul pe STEAM ONLY.

4. Ce fac daca am nevoie de ajutor la un plugin cu slowhack ?
Daca dupa cele spuse mai sus inca va puneti aceasta intrebare atunci cititi iar punctele 1 si 2 pana nu o sa va mai puneti aceasta intrebare.


Acestea fiind spuse sper ca v-am lamurit ce este si cu ce se mananca slowhackul.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×