Jump to content

shaft

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Slab

About shaft

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. shaft

  BanCuri shaft

  Bula la scoala,in fiecare pauza vorbea prostii.Fetele au rabdat cit au rabdat,dar pina la urma i-au spus invatatoarei.Aceasta le-a sfatuit ca atunci cind il aud vorbind prostii,sa iasa repede din clasa.Intr-o pauza,Bula striga in gura mare: -Fetelor,la coltul strazii se va face inaugurarea unui bordel plin cu tarfe. Acestea au iesit rapid din clasa. -Hoooo fa proastelor ca inca nu s-a deschis.
 2. shaft

  BanCuri shaft

  Bula se lauda lui Strula: – Dupa ani de zile, am reusit sa gasesc punctul G al sotiei mele. – Si unde era? – La sora-sa!
 3. shaft

  BanCuri shaft

  Bula se duce cu doi iepurasi scoala si ii ofera cadou doamnei profesoara care este foarte impresionata: – Vaaai, ce draguti sunt! Dar cum i-ai prins? – Călărindu-se!
 4. shaft

  BanCuri shaft

  Mama lui Bula statea de vorba la cofetarie cu doua vecine. Subiectul: cat de mult castiga copiii lor. Prima: – Vasile, baiatul meu, a ajuns mare chirurg si are atat de multi bani incat a facut cadou o masina unui prieten de-al lui. A doua: – Gheorghita al meu a ajuns mare avocat si are atatia bani incat a facut cadou un apartament unui prieten de-al lui. Mama lui Bula: – Bula al meu n-a invatat nimic, nu s-a ales nimic de el, e somer si se drogheaza. Si, colac peste pupaza, e si homosexual. Norocul lui ca are doi amanti, unul doctor si unul avocat, care i-au facut cadou o casa si o masina.
 5. shaft

  BanCuri shaft

  Învăţătoarea: – Bulişor, cum ai reuşit ca în ultima săptămână să nu mai ai nicio greşeală de ortografie în temele de acasă? – Mama e plecată din localitate!
 6. shaft

  BanCuri shaft

  Bulişor, cum te simţi la şcoală? – Foarte bine, că nu mă plictisesc: la fiecare oră mă pune să stau în alt colţ al clasei
 7. shaft

  BanCuri shaft

  La ora de engleză, profesoara îl întreabă pe Bulă: – Bulă, cum îi zici lui Ştrulă, în engleză, „Ştrulă, vino încoace“! – Ştrulă, come here! – Bravo, Bulă! Dar cum îi zici „du-te încolo“? Stă Bulă, se gândeşte un pic, apoi răspunde sigur pe el: – Mă duc în partea cealaltă şi îi zic: „come here“!
 8. shaft

  BanCuri shaft

  La şcoală: – Luna este atât de mare, încât ar încăpea să locuiască pe ea un milion de oameni! Bulişor: – Şi ce se întamplă cu ei când e lună plină?
 9. shaft

  BanCuri shaft

  În ziua de 23 august, Bulişor stătea cu mama sa pe trotuar şi striga: ‘Ula!’ ‘Ula!’ ‘Ula!’ Un militian îi zice tatălui său: ‘Vai, ce băieţel cuminte aveţi! Se pare că nu poate să pronunţe litera ‘r’. Tatăl îi zice: ‘Vă înşelaţi, tovarăşe, nu poate să pronunţe litera ‘p’!
 10. shaft

  BanCuri shaft

  De ziua soacrei, Bulă se prenzintă cu un pacheţel într-o mână şi cu o puşcă în cealaltă. -La mulţi ani, mamă soacră! Ţi-am adus o pereche de cercei de aur. -Mulţumesc, Bulă. Dar cu puşca ce vrei să faci? -Păi, de găuri în urechi, nu ai nevoie?
×