Jump to content

POWERNNNN1 -

Co-Administrators
 • Content Count

  687
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

POWERNNNN1 - last won the day on May 21

POWERNNNN1 - had the most liked content!

Community Reputation

34 Incepator

1 Follower

About POWERNNNN1 -

 • Rank
  - co - administrator KRIPT -
 • Birthday 09/20/2001

Recent Profile Visitors

189 profile views
 1. Model Nick: PWR - Vârsta : 17 Ore pe server (LINK) : inca nu am Puteți fi activ pe Team Speak?(obligatoriu chiar si fara microfon ) ?: evident Cât timp poți fi activ pe server pe zi?: nu stiu sigur , 2 - 3 ore daca am cu cine Ai citit regulamentul?(Cuvantul cheie): somnoroase pasarele Detineti Steam ?: da Contact: https://steamcommunity.com/id/tigancuvaloare/
 2. Un negru merge cu copilul lui. Copilul: - Tata, de ce avem noi pielea asa de neagra si albii nu? Tata: - Pai fiule, cand mergi la vanatoare sub soarele arzator al Africii, albul va fi ars de Soare si va muri, dar tu nu. Copilul: - Dar tata, de ce avem noi narile asa de mari si albii nu? Tata: - Fiule, in desertul african, cand esti la vanatoare, tu cu narile astea o sa adulmeci vanatul, dar omul alb nu si va muri de foame, dar tu nu. Copilul: - Inteleg tata, dar atunci noi ce cautam la Londra?
 3. Trei negrese discuta despre sotii lor: - Nu stiu cum sunt ai vostri, dar al meu este cel mai negru om din lume. S-a intepat odata in deget si sangele care i-a curs era negru! - Al meu e si mai negru, curata ceapa si i-au dat lacrimile; inchipuiti-va, erau negre smoala! - Eu nu stiu cum sa va spun, zise a treia, stateam pe canapea la televizor cu sotul meu, cand deodata a tras un partz; trei zile am stat in bezna!
 4. I: De ce nu circula negrii in masini decapotabile? R: Deoarece le-ar flutura buzele in vant si le-ar veni peste ochi
 5. Un spion american invata perfect limba rusa si merge in Rusia. Intr-un sat din Rusia da buna-ziua in limba rusa si i se raspunde: - Buna ziua, domnule american. Nedumerit, se intreaba oare de unde stiu satenii ca e american, sigur de la accent. Se intoarce in America, se perfectioneaza cateva luni si la accent si se intoarce din nou in Rusia, dar pateste acelasi lucru. Se intoarce din nou in America, se perfectioneaza inca cativa ani, vorbea perfect ruseste si accent si tinuta si cand se intoarce in Rusia si saluta, i se raspunde din nou: - Buna ziua, domnule american. Nedumerit, intreaba: - Dar de unde stiti ca sunt american? - La noi in Rusia nu sunt negrii.
 6. Bula merge la un bordel si intreaba: – Negresa aveti? – Da, cum sa nu. – Foarte neagra? – Da, foarte neagra. – Dar mie imi trebuie una foarte, foarte neagra. – Da, avem una foarte foarte neagra. Bula isi ia negresa si intra cu ea in camera. – Stai in patru labe, ii spune Bula. Negresa se conformeaza, iar Bula se duce in spatele ei si o studiaza cu atentie. – Bine, te poti ridica. Am terminat, spune Bula. – Asta a fost tot? – Mda, nevasta-mea vrea sa cumpere pentru baie faianta neagra cu model roz si am vrut sa vad cum arata.
 7. Era Bula pe camila in desert si se strica camila. Bula nestiind ce sa faca o duce la service-ul de camile. Acolo mecanicul urca camila pe o rampa si ii da cu doua caramizi in testicule pana cand incepe camila sa tipe si sa bage turbo. Bula ramas uimit zice: - Buna idee, dar eu cu o mai prind? - Urca pe rampa!!
 8. La o unitate militara din desert vine un nou comandant. Vazand tipu o camila legata de un stalp, intreaba ce-i cu ea. - Pai, stiti domn sef, raspunde unul mai indraznet, cand mai avem novoie de femei... Seara comandantul cere sa i se aduca camila in cort. Iese dupa o ora inchieindu-se la pantaloni: - Deci asa o faceti voi, hm? - Noi in general mergem cu ea la bordelul din satul vecin...
 9. O doamna se urca in taxi si ii spune taximetristului: - Va rog sa fiţi atent ca sunt mama a opt copii! Taximetristul se intoarce si-i raspunde doamnei: - Eu sa fiu atent?!
 10. John mulgea o vaca pe malul unui lac. Si-n lac se vedea invers!
 11. Am doua motive pentru care nu mi-am plimbat vreodata prietena cu BMW-ul: 1 - nu am prietena! 2 - nu am BMW!
 12. I: Cum poti rani un barbat doar din cuvinte? R: Ii dai cu dictionarul in cap.
 13. O batranica isi striga pisica: -Pis, pis, pis ... Pisica ii raspunde: -Pace si tie, mamaie!
 14. I: Ce are 300 de dinti si 2 ochi? R: Crocodilul! I: Ce are 2 dinti si 300 de ochi? R: Un autocar plin cu pesedisti.
×