Jump to content

Derek H.

Legends
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Slab

About Derek H.

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 05/28/2001

Recent Profile Visitors

80 profile views
 1. În cadrul aceluiași eveniment, Samsung a anunțat mai multe versiuni de Galaxy S10, dar doar trei dintre ele au ajuns deja la clienți. Versiunea 5G de Samsung Galaxy S10 se pregătește abia acum de lansare. În preajma MWC 2019, Samsung a detaliat cinci smartphone-uri. Cei mai mulți știu doar de Galaxy S10, S10+, S10e și Galaxy Fold. A existat însă și un Samsung Galaxy S10 5G. Acesta este un pic mai rapid decât celelalte, dar problema este că nu va fi disponibil peste tot, iar disponibilitatea sa în teritoriu va fi corelată cu răspândirea rețelelor 5G de către operatori. Pornind de la această premisă, singura țară în care va fi achiziționabil începând cu vineri, 5 aprilie, este Coreea de Sud. Conform celor de la Samsung, Această lansare reprezintă rezultatul a zece ani de colaborari cu operatorii de telefonie, furnizori de hardware și dezvoltatorii de software. Toate au fost menite să faciliteze integrarea rețelelor 5G într-un ritm cât mai aler. În teorie, rețelele 5G au fost introduse în Coreea de Sud începând cu 1 decembrie 2018, dar nu a existat niciun smartphone care să profite de ele. Primul este Samsung Galaxy S10 5G care se va vinde începând de vineri. Deși ai crede la prima vedere că vorbim doar de un Galaxy S10 cu suport pentru conexiuni de date pe 5G, realitatea este cu totul alta. Acesta este un gadget complet diferit față de cele pe care le poți cumpăra deja, chiar dacă păstrează aceleași particularități de design. Samsung Galaxy S10 5G este construit în jurul unui panou de 6,7 inci Quad HD+ de tip Dynamic AMOLED cu un raport de aspect de 19:9. Are 3 camere principale pe care le găsești și pe S10+, iar la acelea se adaugă un senzor de adâncime 3D. Are 8GB RAM, 256 sau 512GB de spațiu de stocare, iar acumulatorul este de 4500mAh. Se încarcă rapid la 25W și se livrează cu Android 9 Pie. Nu se cunoaște exact prețul de achiziție, dar știm că Regatul Unit și Statele Unite ale Americii sunt următoarele țări în care îl vei putea cumpăra. În următoarele luni, Verizon se va ocupa de implementarea primelor rețele 5G în SUA, în timp EE le va instala în Anglia.
 2. iPhone vs. Samsung? Cine are o autonomie mai bună dintre iPhone Xs Max și Samsung Galaxy S10 Plus? Testul acesta are rezultatul pe care îl căutai. Viteza, camera foto sau designul sunt elemente foarte importante în a decide care este smartphone-ul pentru tine și pe care să-l achiziționezi. Unul dintre cele mai cruciale elemente este autonomia bateriei. Cu cât un telefon rezistă mai bine, cu atât el este mai apreciat. Așadar, în lupta autonomiei bateriei dintre iPhone Xs Max și Samsung Galaxy S10 Plus cine câștigă? Bateria lui Galaxy S10 Plus este mai mare, dar asta nu înseamnă neapărat că va avea și o autonomie mai bună. În ecuație intră și alte elemente precum optimizarea sistemului de operare, cât de eficient este telefonul în a administra consumul de energie și așa mai departe. Cei de la Phonebuff au pus cele două telefoane în ring pentru a vedea care are cea mai bună autonomie a bateriei. Samsung Galaxy S10 Plus are o baterie de 4.100 mAh, iPhone Xs Max are una de 3.174 mAh, iar S10 Plus are un ecran AMOLED de 6,4 inci, în timp ce Xs Max are un ecran OLED de 6,5 inci. Totuși, rezoluția telefonului Galaxy este mai mare, de 3040 x 1440 pixeli, în timp ce iPhone Xs Max are o rezoluție de 2688 x 1242 pixeli. Ambele telefoane au procesoare de 7 nanomilimetri (Snapdragon 855 pentru Samsung și A12 Bionic pentru iPhone). Cine câștigă testul bateriei dintre iPhone Xs Max și Galaxy S10 Plus? Primul test a inclus o convorbire telefonică de o oră. Aici a câștigat iPhone Xs Max care a pierdut doar 3%, în timp ce Galaxy a pierdut 6%. A urmat un alt test în care a fost simulată trimiterea mesajelor timp de o oră. Ambele ecrane au fost calibrate la 200 de niți. Telefonul coreenilor a pierdut 8% din baterie, în timp ce iPhone-ul a scăzut cu 11%. Ambele se află la egalitate cu 86%. Nu putea fi un test adevărat fără a verifica mailuri pe telefon. Au făcut asta timp de o oră și Samsung Galaxy S10 Plus ajunge la 79% în timp ce iPhone Xs Max la 74%. În testul de browser au navigat prin mai multe site-uri, tot o oră, și Samsung se află la conducere cu 69%, iar iPhone-ul se situează la 61%. Nici în Instagram lucrurile nu se îmbunătățesc pentru iPhone. După o altă oră, S10 Plus este la 60%, iar iPhone Xs Max la 50%. Interesant este că a urmat un test de standby de 16 ore, iar iPhone Xs Max a revenit în luptă, pierzând doar 8% din autonomia bateriei, pe când Samsung Galaxy S10 Plus a scăzut cu 16%. Au urmat alte teste precum vizionarea de clipuri video pe YouTube, gaming timp de o oră, simularea navigării pe Maps timp de o oră. iPhone Xs Max ajunge la 1% baterie, în timp ce S10 Plus ajunge la 11%. Urma testul Spotify când iPhone-ul s-a închis. Pe Galaxy S10 Plus au putut asculta muzică timp de aproape o oră. La final, iPhone Xs Max a cedat primul, cu o oră înaintea competitorului, și Samsung Galaxy S10 Plus a reușit să stea pornit timp de 25 de ore.
 3. Numele tău real: Leo Frincu Vârsta ta reală: 18 Cum te putem contacta: PM Ne poţi face o mică descriere despre tine?: joc fotbal ,cant , sunt responsabil ,loial si de incredere. Cu ce te ocupi în timpul tău liber: Fotbal. Care crezi că este nota acestei comunităţi: 10. De unde ai aflat de noi: spartan
×