Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/17/2019 in all areas

 1. 2 points
 2. 2 points
  mersi frate,te pup tc.
 3. 2 points
  Administrators - @roibu @ KRIPT Responsabilitate: Asistenţă Forum / Cereri DNS / Şedinţe / Suport Tehnic / Proiecte / Promovări / Dezvoltare TS3 Profil Steam: - CLICK Administrators - @Tox1cMan>? Responsabilitate: Asistenţă Forum / Cereri DNS / Şedinţe / Suport Tehnic / Proiecte / Promovări / Dezvoltare TS3 Profil Steam: - CLICK Administrators - @S P A R T A N. Responsabilitate: Asistenţă Forum / Cereri DNS / Organizare / Şedinţe / Suport Tehnic / Promovări Profil Steam: CLICK --------------------------------------------------------------------------------- Co-Administrators - @P O W E R I N H O - Responsabilitate: Prezentari Profil Steam: CLICK Co-Administrators - @Ombladon. Responsabilitate: Reclamații staff Profil Steam: CLICK Co-Administrators - @Soft. Responsabilitate: Forum Management Profil Steam: CLICK --------------------------------------------------------------------------------- Super-Moderators - @Florin Responsabilitate: Supraveghere Moderatori & Responsabilitate categoria Curiozități Profil Steam: CLICK Super-Moderators - @ρєτяυ Responsabilitate: Gaming și subforumurile aferente. Profil Steam: CLICK Super-Moderators - @Red#BuLL Responsabilitate: Supraveghere Categoria Gaming Profil Steam: - --------------------------------------------------------------------------------- Moderator - @xxhevvoxx Responsabilitate: Lider Design Moderator - @Vortex Responsabilitate: Socializare Profil steam : CLICK Moderator - @BulaNikeSSS Responsabilitate: Multimedia Profil steam : CLICK Moderator - @cryY. Responsabilitate: Curiozități, Divertisment & Multimedia Profil steam : - Moderator - @K ^ Responsabilitate: Multimedia Profil steam : -
 4. 2 points
 5. 1 point
  Ai inceput sa lucrezi mai bine nabule :)) Felicitari continua tot asa
 6. 1 point
  Lucrezi mișto , ține-o tot așa
 7. 1 point
 8. 1 point
  blanao prafule , imi place cum evoluezi keep working :3
 9. 1 point
 10. 1 point
  Imi place cum lucrezi in PS. Faine textele si culoarea.Tine-o tot asa
 11. 1 point
 12. 1 point
  imi place textul , daca ai putea sa imi dai si mie niste brush-uri care ai
 13. 1 point
  Ţiganii între ei: - Cumetre, vino să-mi vezi copilul nou născut! - E drăgălaş, dar nu-i puţin cam mic? - Mic? Păi cît de mare ai vrea să fie după două săptămîni de căsnicie?
 14. 1 point
  Ţiganul vine acasă foarte tîrziu şi Piranda îl ia la rost: - Unde ai umblat, belestematule? - La şedinţă, fă! - Sedinţă, bă? Mă prosteşti în faţă? - Stai aşa, fă. Să moară mama, am fost la şedinţă. A venit cineva de la guvern şi ne-a zis: "Citez: În 2002 vom avea de 2 ori mai multă carne. Citez: Va creşte salariul cu 400%". Şi alte chestii din-astea. - Da' ce înseamnă, mă, "citez"? - Nici eu nu ştiu, dar cred că înseamnă ca un fel de "sanchi".
 15. 1 point
  multam nablete , te pwp jos tine-o tot asa ca sunt bine facute
 16. 1 point
  Televizorul (sau simplu, TV) este un dispozitiv electronic folosit pentru a recepționa și reda emisiuni de radiodifuziune vizuală (televiziune radiodifuzată), care difuzează programe de televiziune, fiind folosit astăzi pentru divertisment, pentru educare și pentru informare. Progresul tehnologic a transformat televizorul într-un dispozitiv complex, care poate accesa internetul și poate reda imagini tridimensionale. Primul televizor color a fost produs de către Toshiba în 1959, iar din 1960 era disponibil pentru cumpărare. Începuturile televiziunii datează din 1923, când Farnsworth inventează iconograful un dispozitiv pentru captarea imaginii și conversia acesteia în semnal electric. În septembrie 1927 este realizată prima demonstrație a unei transmisii de televiziune. În anul 1930 BBC începe difuzarea unui program de televiziune în mod regulat. În anul 1936 existau aproximativ 200 de televizoare în întreaga lume. În 1940 este realizat un sistem de televiziune color care putea reproduce până la 343 de linii. În anul 1956 se introduce un sistem bazat pe bandă magnetică pentru a putea difuza emisiuni înregistrate. În același an se realizează și prima telecomandă pentru televizor. În Statele Unite, în anul 1967, majoritatea transmisiilor de televiziune erau color. Televizorul folosește fie un ecran cu tub catodic (în acest caz, se utilizează un tun de electroni), fie un ecran LCD sau cu plasmă, în acest caz costurile fiind ridicate. Pe data de 25 martie 1954, Radio Corporation of America deschidea prima linie de asamblare a televizoarelor color la fabrica sa din Bloomington, Indiana[1]. Compania a fabricat 5.000 de televizoare cu diagonală de 30 de centimetri (modelul-receptor color CT-100), pe care le-a vândut la 1.000 de dolari bucata, sumă astronomică la vremea respectivă[1].
 17. 1 point
  CONCURS 5CDKeys premium ! Recent am achiziționat 5 cdkeys premium de pe G2A și m-am gândit cu ocazia a 300 de utilizatori înregistrați pe comunitatea KRIPT să fac un concurs. Tot ce trebuie să faceți este să intrați în grupul de steam https://steamcommunity.com/groups/kripteam și să lăsați răspuns mai jos cu dovada si un număr de la 0-30 . Vor exista 2 locuri câștigătoare: 3 CDKeys premium 2 CDKeys premium Nu tolerez trișarea (participarea cu conturi multiple pentru a mări șansele de câștig)
 18. 1 point
  Conform random.org a rezultat : Locul 1: @ทเcoleta'cnn 3 CDKeys PREMIUM Locul 2: @F0r3sty 2CDKeys PREMIUM PM pentru revendicarea premiului. O duminică frumoasă!
 19. 1 point
  Blur frumos numai ca tebuie sa mai scazi din capacitate dar in rest e ok.
 20. 1 point
  SUnt foarte bune <3Multumim inca o data pentru efortul depus!
 21. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 22. 1 point
 23. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 24. 1 point
  Acceptat. Topic închis.
 25. 1 point
  Acum va fi ceva total diferit! Mulțumim pentru susținere! RESPECT!
 26. 1 point
  Bun venit pe comunitatea noastra si pentru a lua legatura cu staff-ul nostru acceseaza si serverul de teamspeak al comunitatii TS.KRIPT.RO
 27. 1 point
  bine ai venit
 28. 1 point
  bine ai venit colegu
 29. 1 point
 30. 1 point
 31. 1 point
 32. 1 point
  bine ai venit
 33. 1 point
  bine ai venit
 34. 1 point
 35. 1 point
  bine ai venit fra
 36. 1 point
 37. 1 point
 38. 1 point
  bine ai venit
 39. 1 point
  salut și bine ai venit
 40. 1 point
 41. 1 point
  Salut si bine ai venit !
 42. 1 point
 43. 1 point
 44. 1 point
 45. 1 point
 46. 1 point
 47. 1 point
 48. 1 point
 49. 1 point
  Numele tău real: Ionut Vârsta ta reală: 19 Cum te putem contacta: PM / STEAM Ne poţi face o mică descriere despre tine?: Sunt un baiat glumet, mereu pus pe treaba. Cu ce te ocupi în timpul tău liber: Somn Care crezi că este nota acestei comunităţi: 10 De unde ai aflat de noi: @roibu @ KRIPT
 50. 1 point
  Model de postare: Nume: Vârstă: Contact: Gradul dorit: De ce doreşti această funcţie?: Experienţă moderat: Ce înseamnă off-topic, post-hunt şi MCP: Ai citit regulamentul prezent în modelul de cerere grad?: Alte menţiuni: Regulament: # Înainte de a face o cerere grad trebuie să aveţi obligatoriu o prezentare pe forum. # Atunci când deschideţi un topic nou, numele acestuia trebuie să fie astfel: „[ Cerere ] Recrutare - Nume”. # În momentul în care faceţi o cerere grad nu trebuie să aveţi warn activ (cererea este respinsă automat). # Dacă o cerere a fost respinsă următoarea o puteți face doar după 7 zile de la ultima cerere. # Pentru a face o cerere moderator trebuie sa aveti minim 25 de post-uri la categoria dorita spre moderare. # Cine vrea sa faca cerere grad face doar pentru moderator / super-moderator! Sa nu va mai prind ca faceti pt co-administrator!
×