Jump to content

Leaderboard

 1. roibu @ KRIPT

  roibu @ KRIPT

  Administrators


  • Points

   18

  • Content Count

   205


 2. sinners

  sinners

  Super-Moderators


  • Points

   5

  • Content Count

   25


 3. S P A R T A N.

  S P A R T A N.

  Administrators


  • Points

   4

  • Content Count

   246


 4. CSFWEED <3

  CSFWEED <3

  Premium


  • Points

   2

  • Content Count

   216Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/12/2019 in all areas

 1. 7 points
  Așa cum spune și în titlu, ofer un cont de steam cu următoarele jocuri: Counter Strike: Global Offensive Counter Strike 1.6 Counter-Strike: Condition Zero Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes Cont: https://steamcommunity.com/id/kript-ro , https://steamcommunity.com/id/kript-ro/games/?tab=all Tot ce trebuie să faci este să faci o prezentare și să lași reply cu următorul model: Nr: (un număr random de la 0-35) Ai făcut prezentare?: (da/nu) Staff-ul comunității nu are dreptul de a participa la concurs.
 2. 2 points
  Deoarece ducem lipsă de staff am hotărât să fac această campanie, în acest topic va răspunde doar @roibu @ KRIPT sau @S P A R T A N.! Tot ce trebuie să faceți este să completați modelul și să respectați cerințele. Model. Nick: Nume real: Vârsta: Grad dorit ( Super-Moderator / Moderator ) : De ce dorești acest grad?: Vechime forum: Cu ce ai ajutat până acum comunitatea: Cerințe. Vârsta de 16 ani+ Vechime pe forum 3 zile. Pentru a primi gradul de Super-Moderator sau Moderator aveți nevoie de o prezentare, altfel cererea va fi respinsă. AICI VE-ȚI LĂSA REPLY CU CEREREA!
 3. 2 points
  Acum ceva timp, am achiziționat 5 CDKeys premium de pe G2A, inițial voiam să facem warnight,dar lipsa de staff, de overwatch, nu ne-a permis acest lucru, prin urmare: Tot ce trebuie să faci este să intri în grupul nostru de steam și să lași reply cu următorul model: Nr: (un număr random de la 0-35) Ai intrat în grup?: (da/nu + dovadă screenshot) Staff-ul comunității nu are dreptul de a participa la concurs.
 4. 2 points
  mic Interviu Sebastian - roibu @ KRIPT settings Culoare fundal invitat Bine v-am gasit la un nou interviu din cadrul proiectului INTERVIURI. Interviul este alcatuit din: 0 de intrebari personale 0 intrebare de distractie 0 intrebare capcana 0 intrebari despre comunitate mic Sebastian mesaj1 roibu @ KRIPT mesaj2 Acesta a fost interviul Sebastian - roibu @ KRIPT Ce părere aveți despre acest interviu și mai mult decât atât, considerați că ați aflat lucruri noi pe care nu le știați despre Sebastian? Ce notă acordați acestui interviu pe o scară de la 1 la 10? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 5. 2 points
  Este foarte faina!!!!!!!!!!!!!
 6. 1 point
 7. 1 point
 8. 1 point
  OWNER 1: @sinners IP+PORT SERVER: 185.223.56.100:27015 SUBDOMENIU: fun.kript.ro MOD: paintball SLOTURI: 20 FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: tehnichost VECHIME SERVER: nicio zi LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/185.223.56.100:27015/ AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: Inca nu pot, mai am de stat o saptamana AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: Nu am acces. NUME CONT GAMETRACKER: Malware- SUBFORM-uri: STAFF, Cerere grad, Reclamatii, Banlist, Freechat, Arhiva
 9. 1 point
  • Nick-ul tău : ★•̶๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡*ραℜαĐσҳ̸彡 • Nick-ul celui căruia îi dăruieşti acest cadou : Costy • Imaginea surpriză : ^ X X ^ Daca nici acum nu iti sunt pe plac eu ma las de PS :)))
 10. 1 point
  o stiu din trecut ,fost administrator
 11. 1 point
  Vă mulțumesc la toți pentru participare ! Vor fi concursuri săptămânale, nu ezitați să vizitați forumul nostru zilnic. Pentru mai multe detalii contactați-mă pe TS.KRIPT.RO . t/c
 12. 1 point
  Numele tău real: Raluca. Vârsta ta reală: 17. Cum te putem contacta: Steam. Ne poţi face o mică descriere despre tine?: O fata simpla . Cu ce te ocupi în timpul tău liber: Imi place sa ies pe afara. Care crezi că este nota acestei comunităţi: 10 De unde ai aflat de noi: Steam.
 13. 1 point
  Numele tău real: Cristian Vârsta ta reală: 25 Cum te putem contacta: Steam Ne poţi face o mică descriere despre tine?: Vorba multa saracia omului. Cu ce te ocupi în timpul tău liber: Rare ori pe partea legata de forumuri / seriale Care crezi că este nota acestei comunităţi: 8 De unde ai aflat de noi: @S P A R T A N.
 14. 1 point
  Numele tău real: Raul Vârsta ta reală: 16 ani Cum te putem contacta: discord: sinners#1690 sau https://steamcommunity.com/id/sinners2K/ Ne poţi face o mică descriere despre tine?: sunt prietenos, imi place sa enervez lumea. Cu ce te ocupi în timpul tău liber: baschet, pc, fifa. Care crezi că este nota acestei comunităţi: 10, am mai fost in trecut, oameni super de treaba. De unde ai aflat de noi: de pe ceva grup.
 15. 1 point
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
 19. 1 point
 20. 1 point
  • Nick-ul tău: sinners • Nick-ul celui căruia îi dăruieşti acest cadou: roibu • Imaginea surpriză : Sper sa-ti placa stock-ul folosit.
 21. 1 point
  Nume: Raul Vârstă: 16 ani Contact: discord sinners#1690 / steam: https://steamcommunity.com/id/sinners2K/ Gradul dorit: Super-Moderator De ce doreşti această funcţie?: Pentru ca eu consider ca m-as descurca mult mai bine pe post de super-moderator decat moderator. Am mai fost pe comunitate ca designer pentru ceva timp, dar am fost ocupat cu scoala si de aceea nu am mai reusit sa intru foarte des. Experienţă moderat: 2-3 ani. Ce înseamnă off-topic, post-hunt şi MCP: Off-Topic: nu are legatura cu topic-ul postat. ex: topic despre fotbal si se vorbeste de baschet. post-hunt: un post-hunter este un tip care posteaza doar pentru a se strange un numar mare de postari pe profilul lui, iar MCP-ul este control panel-ul moderatorului de unde poate sa dea sanctiuni, etc. Ai citit regulamentul prezent în modelul de cerere grad?: Da Alte menţiuni: -
 22. 1 point
 23. 1 point
  Model reclamație utilizator neserios (țepar) Înainte de a face un nou topic, sunteți rugați să utilizați un titlu cât mai coerent, exemplu: nume țepar - nick forum - email. De asemenea, trebuie să respectați și un model de postare, astfel încât staff-ul forumului pot să înțeleagă mai bine ce și cum s-a întâmplat. Nickname-ul tău: Nickname-ul țeparului: Link-ul de la profilul de pe forum al țeparului: Email țepar: Alte date de contact ale țeparului: Descriere situație (obligatoriu) Dovezi (obligatoriu) Înainte de a copia modelul, citiți regulamentul din topicul de mai jos.
 24. 1 point
 25. 1 point
  Așteptăm orice părere fie de bine, fie de rău. Rugămintea mea este în felul următor, orice bug pe care îl detectați, să mi-l comunicați . De asemenea, dacă are cineva o propunere vă aștept cu un topic aici . @Sebastian
 26. 1 point
  Mulțumim, însă tema în principiu nu e copiată de la nimeni . Tema e făcută de shady&portocală prin 2017 pentru o comunitate de-a unui tovarăș pe când aveau ei proiectul ăla placeholder.ro . Dacă de atunci până în prezent elementele s-au mai distribuit nu-i vina mea . O zi frumoasă!
 27. 1 point
  tot ce vad este o tema deflection mixata cu alte teme nu este ceva de lauda dar sunteti primi "oamenii" care ati folosit elementele intr-un mod mai creativ si nu totu la fel speram sa vedem si ceva de la tema default!
 28. 1 point
 29. 1 point
  Ca să ai ce da export =))) Glm.
 30. 1 point
  Frumoasq , pacat ca weed e gay si nu mai are grad
 31. 1 point
  Pentru achiziționare contului Premium atât pe forum cât şi pe teamspeak3 luați legătura cu cei din grad-ul Administrators Membru standard vs. Membru premium Membru standard: - Își poate schimba numele de utilizator odată la 90 de zile dacă are minim 300 de posturi - Număr maxim de imagini în semnătură: 2 - Mărimea maximă a imaginilor din semnătură: 600x250 - Număr maxim de link-uri în semnătură: 5 - Mărimea maximă a avatarului: 150x300 - Număr maxim de conversații private (PM) pe zi: 10 - Număr maxim de converații create pe minut: 1 - Număr maxim de destinatari: 2 - Limită stocare mesaje private: 500 - Număr maxim de reputație ce poate fi oferit pe zi: 10 - Poate edita conținutul propriu timp de 5 ore după postare Membru Premium: - Își poate schimba numele de utilizator odată la 7 zile - Număr maxim de imagini în semnătură: 4 - Mărimea maximă a imaginilor din semnătură: 600x250 - Număr maxim de link-uri în semnătură: 10 - Mărimea maximă a avatarului: 150x300 - Număr maxim de conversații private (PM) pe zi: nelimitat - Număr maxim de converații create pe minut: nelimitat - Număr maxim de destinatari: 5 - Limită stocare mesaje private: nelimitat - Număr maxim de reputație ce poate fi oferit pe zi: nelimitat - Poate edita conținutul propriu timp de 10 ore după postare - Eliminarea tuturor restricțiilor / avertismentelor Beneficii membru Premium pe TeamSpeak3: - Poate intra pe canale fără solicitarea parolei - Anti poke (nu poate primi poke decat de la gradele administrative) - Grad Legends - Iconiță personalizată la alegere - Canal în zona Legends pe perioada achiziționată (opțional canalul poate fi xaxa sau normal) - Poate creea subcanale temporare la canalul său - Poate muta/kick/interzice membri pe canalul său - Acces upload/download nelimitat Metode de plată: - Cod de reîncărcare (orice rețea) - SMS/Transfer credit (orice rețea) - Bancar (transilvania, brd, bcr) - PayPal - PaySafeCard (din orice țară) - Western Union - Skrill * La achiziționarea membrului Premium primiți beneficiile atât pe forum cât și pe TeamSpeak3. Prețuri: Preț: 5€ sau 25 lei Pentru achiziționare contului Premium atât pe forum cât şi pe teamspeak3 luați legătura cu cei din grad-ul Administrators
 32. 1 point
 33. 1 point
  Stiu de mult comunitatea Dar sa zicem ca de la spărtănel
 34. 1 point
  De la @S P A R T A N.
 35. 0 points
  fmmm cu poza aia facuta de mine =))))))))))))))))))), vezi ca noi bem deja Welcome
 36. 0 points
  Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: avatae Text principal: CSFWEED Text secundar [Kript.Ro]: KRIPT ROMÂNIA Dimensiuni: 150X250 / 150x300 Stock/Render[obligatoriu]: Pe telefon nu pot găsi cv calitativ , orice stock e bine venit. Alte precizări: Va mulțumesc!
 37. 0 points
  Numele tău real: Marius Vârsta ta reală: 19 Cum te putem contacta: va sun eu Ne poţi face o mică descriere despre tine?: Coade ,coade si iar coade Cu ce te ocupi în timpul tău liber: cu coade Care crezi că este nota acestei comunităţi: ohohoh atata bani De unde ai aflat de noi: De pe xnxx
 38. 0 points
 39. -1 points
  OWNER 1: ACS OWNER 2: tot eu. IP+PORT SERVER: 89.40.104.93:27015 SUBDOMENIU: bhop.kript.ro MOD: bunnyhop SLOTURI: 24 FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: tni.ro VECHIME SERVER: 21.08.2017 LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/89.40.104.93:27015/ AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: da AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: am clanul meu. NUME CONT GAMETRACKER: acspipera SUBFORM-uri: REGULAMENT , ADMIN & UPGRADE , UNBAN & RECLAMATII , BANLIST , VOTARE SERVER , STAFF UL SERVER-ULUI , DISCUTII LIBERE
×
×
 • Create New...