Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Model Nick: PWR - Vârsta : 17 Ore pe server (LINK) : inca nu am Puteți fi activ pe Team Speak?(obligatoriu chiar si fara microfon ) ?: evident Cât timp poți fi activ pe server pe zi?: nu stiu sigur , 2 - 3 ore daca am cu cine Ai citit regulamentul?(Cuvantul cheie): somnoroase pasarele Detineti Steam ?: da Contact: https://steamcommunity.com/id/tigancuvaloare/
 4. Ai inceput sa lucrezi mai bine nabule :)) Felicitari continua tot asa
 5. Lucrezi mișto , ține-o tot așa
 6. Ciprian roibu csfweed [DDoS]HacKing D3lm@ Egoistu' fricksho AbC
 7. ~FREE TO USE~ xxxx Ceva pentru mine:
 8. Last week
 9. evoluezi incet incet, keep working
 10. blanao prafule , imi place cum evoluezi keep working :3
 11. Well, well, well am ajuns într-o perioadă mai „grosolană”, ca pe orice comunitate, în totdeauna va exista câte un suiș și un coborâș, acum depinde cum îl percepem. Prin urmare, astăzi la ora 20:00, vreau ca orice doritor de implicare să se prezinte pe serverul nostru de ts (TS.KRIPT.RO) . Serverele noastre rulează pe resurse tni, deci e ceva stabil și tot odată calitativ. Intenția mea este să strângem un staff de mix muncitor și activ. Rog ca moderatorii/super-moderatorii/co-administratorii să distribuie acest topic . Cu drag, echipa KRIPT
 12. Stiu primu am dat gresi la font dar mere
 13. Salut, m-am gandit sa fac si eu un tutorial pentru incepatori. Zic ca a iesit destul de bine!
 14. Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: cred ca in banner se incadreaza xD Text principal: Fondator Owner Co-Owner God Super-Moderator Moderator Administrator Helper V.I.P Slot Text secundar [Kript.Ro]: NEAMT.KRIPT.RO Dimensiuni: potrivite...nu stiu cam ce dimensiune sa fie. Sa fie ceva asemanator ca aici Stock/Render[obligatoriu]: nu am stock.Gasiti voi ceva.Nu trebuie sa fie ceva complex Alte precizări: Vreau sa fie cae o imagine cu fiecare grad.Intelegeti voi la ce ma refer. Mersi
 15. MODEL Nick: SteamID: Ore jucate: Link GameTracker: Alte Precizari: *Pentru a obtine Slot va trebuie minim 5 ore jucate pe server. *Cine nu respecta modelul v-a fi respins fara discutii.
 16. Imi place cum lucrezi in PS. Faine textele si culoarea.Tine-o tot asa
 17. Un negru merge cu copilul lui. Copilul: - Tata, de ce avem noi pielea asa de neagra si albii nu? Tata: - Pai fiule, cand mergi la vanatoare sub soarele arzator al Africii, albul va fi ars de Soare si va muri, dar tu nu. Copilul: - Dar tata, de ce avem noi narile asa de mari si albii nu? Tata: - Fiule, in desertul african, cand esti la vanatoare, tu cu narile astea o sa adulmeci vanatul, dar omul alb nu si va muri de foame, dar tu nu. Copilul: - Inteleg tata, dar atunci noi ce cautam la Londra?
 18. Trei negrese discuta despre sotii lor: - Nu stiu cum sunt ai vostri, dar al meu este cel mai negru om din lume. S-a intepat odata in deget si sangele care i-a curs era negru! - Al meu e si mai negru, curata ceapa si i-au dat lacrimile; inchipuiti-va, erau negre smoala! - Eu nu stiu cum sa va spun, zise a treia, stateam pe canapea la televizor cu sotul meu, cand deodata a tras un partz; trei zile am stat in bezna!
 19. I: De ce nu circula negrii in masini decapotabile? R: Deoarece le-ar flutura buzele in vant si le-ar veni peste ochi
 20. Un spion american invata perfect limba rusa si merge in Rusia. Intr-un sat din Rusia da buna-ziua in limba rusa si i se raspunde: - Buna ziua, domnule american. Nedumerit, se intreaba oare de unde stiu satenii ca e american, sigur de la accent. Se intoarce in America, se perfectioneaza cateva luni si la accent si se intoarce din nou in Rusia, dar pateste acelasi lucru. Se intoarce din nou in America, se perfectioneaza inca cativa ani, vorbea perfect ruseste si accent si tinuta si cand se intoarce in Rusia si saluta, i se raspunde din nou: - Buna ziua, domnule american. Nedumerit, intreaba: - Dar de unde stiti ca sunt american? - La noi in Rusia nu sunt negrii.
 21. Bula merge la un bordel si intreaba: – Negresa aveti? – Da, cum sa nu. – Foarte neagra? – Da, foarte neagra. – Dar mie imi trebuie una foarte, foarte neagra. – Da, avem una foarte foarte neagra. Bula isi ia negresa si intra cu ea in camera. – Stai in patru labe, ii spune Bula. Negresa se conformeaza, iar Bula se duce in spatele ei si o studiaza cu atentie. – Bine, te poti ridica. Am terminat, spune Bula. – Asta a fost tot? – Mda, nevasta-mea vrea sa cumpere pentru baie faianta neagra cu model roz si am vrut sa vad cum arata.
 22. Era Bula pe camila in desert si se strica camila. Bula nestiind ce sa faca o duce la service-ul de camile. Acolo mecanicul urca camila pe o rampa si ii da cu doua caramizi in testicule pana cand incepe camila sa tipe si sa bage turbo. Bula ramas uimit zice: - Buna idee, dar eu cu o mai prind? - Urca pe rampa!!
 1. Load more activity
×